Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM


Hogyan szerezhetik meg számítógépünk adatait internetezés közben? Hazatelefonál operációs rendszerünk? Miért tartalmaz több adatot Office-dokumentumunk, mint amennyit beleírtunk? A könyv tizenkét fejezetéből megtudhatjuk, hogyan szoktassuk számítógépünket titoktartásra és a betolakodók elhárítására. Könyvünk nem vállalkozik az adatkémkedés és az ellene való védekezés összes formájának bemutatására – ez mindenképpen lehetetlen vállalkozás lenne. Azonban szeretnénk segíteni abban, hogy az újsághirdetésekben bemutatott, jól hangzó újdonságok láttán gondolkodjunk el azon, hogy hasznát vehetjük-e, illetve illetéktelen kezekbe kerülve milyen kárt okozhat. Ahogy a való életben, úgy a számítástechnikában is mindenki szabadon választhat, hogy milyen mértékben vesz részt az információs társadalomban. Tegyünk egy körutat az adatkémkedés veszélyei körül és tekintsük át a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, amelyek segítenek nekünk a megfelelő biztonság és anonimitás növelésében. A könyvhöz mellékelt CD-n minden olyan adatvédelmünket biztosító szoftver szerepel – többek között a Steganos Security Suite 4 programcsomag teljes változata! is -, amely hatásos védelmet nyújt számítógépünknek az adatkémek, -tolvajok és tárcsázóprogramok ellen: XP-AntiSpy, PGP, Steganos Security Suite, Dialer Control, AntiVir, Keylogger, SpyBot Search & Destroy, ZoneAlarm, Tiny Personal, Star Money, JAP, WebWasher, OpenOffice.org, Gnupp.A Könyv Magyarul!


Letöltések Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Alexandra Kiadó
  Number of Pages:
  264
  Kötés:
  karton
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  0349000833899
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  SL#2101889151  TAGS:
  Online Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM ebook, könyvet Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM FB2, Download Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM PDF , Download Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM MOBI, Online Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM könyvet, ingyenes letöltések Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM IPhone, Online könyvet Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM PDF, ingyenes Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM DJVU, ingyenes letöltések Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM TXT, letöltések Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM RTF, Online Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM FB2 , e-könyvet Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM letöltések TXT, ingyenes Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM letöltések könyvet, e-könyvet Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM download MOBI, letöltések Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM IPad, olvas Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM MOBI, olvas Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM DOC, ingyenes Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM AWZ, Download e-könyvet Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM iPad , ingyenes Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM DJVU, Download Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM DVD, olvas Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM TXT, Book Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM letöltések DJVU, Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM letöltések könyvet ingyenes, Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM letöltések könyvet pdf ingyenes, Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM pdf ingyenes, Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM letöltések könyvet epub ingyenes, Állítsuk meg az adatkémeket! + CD-ROM ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply