Állatok és növények a gazdaságban


Amikor megiszol egy pohár tejet, eszel egy darabka kenyeret vagy a tányérodon lévő húsból falatozol, gondolsz-e arra, bogy sokfajta táplálékunkért a földet művelő, állatokat tenyésztő gazdák dolgoznak nap-nap után? Hogy zajlik egy nap a gazdaságban? Hány liter tejet ad egy tehén évente? Hogyan vetik a gabonát?
És hogyan készül a kristálycukor?
Monika Wohlert agrármérnök könyvéből választ kaphatsz ezekre a kérdésekre. Megtudhatod, hogyan tartják a tehenet, a disznót és a szárnyasokat a modern gazdaságokban. A szerző közérthetően elmagyarázza, hogyan készíti elő a gazda a vetéshez a földet, és hogyan aratja le a termést. Megismerheted a biogazdaság életét, s azt is, hogy rnit jelent a szubvenció és a kvóta, és megtudhatod mit kell tanulnia annak, aki a mezőgazdaságban szeretne dolgozni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Állatok és növények a gazdaságban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Állatok és növények a gazdaságban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789639446540
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2160863 / 1036276
  Series:


  TAGS:
  Online Állatok és növények a gazdaságban ebook, könyvet Állatok és növények a gazdaságban FB2, Download Állatok és növények a gazdaságban PDF , Download Állatok és növények a gazdaságban MOBI, Online Állatok és növények a gazdaságban könyvet, ingyenes letöltések Állatok és növények a gazdaságban IPhone, Online könyvet Állatok és növények a gazdaságban PDF, ingyenes Állatok és növények a gazdaságban DJVU, ingyenes letöltések Állatok és növények a gazdaságban TXT, letöltések Állatok és növények a gazdaságban RTF, Online Állatok és növények a gazdaságban FB2 , e-könyvet Állatok és növények a gazdaságban letöltések TXT, ingyenes Állatok és növények a gazdaságban letöltések könyvet, e-könyvet Állatok és növények a gazdaságban download MOBI, letöltések Állatok és növények a gazdaságban IPad, olvas Állatok és növények a gazdaságban MOBI, olvas Állatok és növények a gazdaságban DOC, ingyenes Állatok és növények a gazdaságban AWZ, Download e-könyvet Állatok és növények a gazdaságban iPad , ingyenes Állatok és növények a gazdaságban DJVU, Download Állatok és növények a gazdaságban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Állatok és növények a gazdaságban DVD, olvas Állatok és növények a gazdaságban TXT, Book Állatok és növények a gazdaságban letöltések DJVU, Állatok és növények a gazdaságban letöltések könyvet ingyenes, Állatok és növények a gazdaságban letöltések könyvet pdf ingyenes, Állatok és növények a gazdaságban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Állatok és növények a gazdaságban pdf ingyenes, Állatok és növények a gazdaságban letöltések könyvet epub ingyenes, Állatok és növények a gazdaságban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply