“”Állati”” szólások és közmondások


Gondolta volna, kedves Olvasó, hogy aki régen Zsákbamacskát vett, az valójában malacot szeretett volna vásárolni? Tudja, hogy míg nyelvünkben a szelíd, galamblelkű ember a légynek se tud ártani, az angolban ugyanezt úgy fejezik ki, hogy az illető nem tudná egy libának se mondani, hogy “búh”? Érdekli, miért nevezik az angolok fehér elefántnak a haszontalant, de drága ajándékot, vagy milyen anekdota fűződik a nyúlszáj kifejezéshez?
Mindezekre választ kaphat ebből a rendkívül olvasmányos és szórakoztató könyvből, mely különböző népek állatneveket tartalmazó szóláskincsét hasonlítja össze, bemutatva a kifejezések művelődéstörténeti hátterét is.A Könyv Magyarul!


Letöltések ""Állati"" szólások és közmondások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések ""Állati"" szólások és közmondások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  418
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9630583143
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2149748 / 1032649  TAGS:
  Online ""Állati"" szólások és közmondások ebook, könyvet ""Állati"" szólások és közmondások FB2, Download ""Állati"" szólások és közmondások PDF , Download ""Állati"" szólások és közmondások MOBI, Online ""Állati"" szólások és közmondások könyvet, ingyenes letöltések ""Állati"" szólások és közmondások IPhone, Online könyvet ""Állati"" szólások és közmondások PDF, ingyenes ""Állati"" szólások és közmondások DJVU, ingyenes letöltések ""Állati"" szólások és közmondások TXT, letöltések ""Állati"" szólások és közmondások RTF, Online ""Állati"" szólások és közmondások FB2 , e-könyvet ""Állati"" szólások és közmondások letöltések TXT, ingyenes ""Állati"" szólások és közmondások letöltések könyvet, e-könyvet ""Állati"" szólások és közmondások download MOBI, letöltések ""Állati"" szólások és közmondások IPad, olvas ""Állati"" szólások és közmondások MOBI, olvas ""Állati"" szólások és közmondások DOC, ingyenes ""Állati"" szólások és közmondások AWZ, Download e-könyvet ""Állati"" szólások és közmondások iPad , ingyenes ""Állati"" szólások és közmondások DJVU, Download ""Állati"" szólások és közmondások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések ""Állati"" szólások és közmondások DVD, olvas ""Állati"" szólások és közmondások TXT, Book ""Állati"" szólások és közmondások letöltések DJVU, ""Állati"" szólások és közmondások letöltések könyvet ingyenes, ""Állati"" szólások és közmondások letöltések könyvet pdf ingyenes, ""Állati"" szólások és közmondások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet ""Állati"" szólások és közmondások pdf ingyenes, ""Állati"" szólások és közmondások letöltések könyvet epub ingyenes, ""Állati"" szólások és közmondások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply