Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek


E könyvben mondókákat gyűjtöttünk össze, melyekben közös, hogy szereplőik mind-mind állatok: tücskök, bogarak és a többiek… A mondókák felvezetéseként egy szülőknek szóló informatívabb leírás is található az egyes állatokról, külön kiemelve az állatokra jellemző vagy hozzájuk kapcsolódó érdekességeket, ill. megnevezésre kerülnek a "hírességek", elsősorban mesék, filmek, rajzfilmek ismert szereplői, valamint szemezgethetünk az adott állathoz köthető szólásokból, mondásokból is. (A leírás zoológus szakértő által lektorált szöveg.) A könyvet nem csak olvasgatni lehet, a játékkártyák kivágása után izgalmas játékok is játszhatóak! A kis matricákkal pedig saját mondókáskönyvet is létrehozhatnak a gyermekek. A könyv hasznos és élményteli forgatásához több javaslatot is olvashatunk. Olvasás – játék – alkotás egyben!A Könyv Magyarul!


Letöltések Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  56
  Cover:
  SPIRAL
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789638950833
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232871 / 1087489  TAGS:
  Online Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek ebook, könyvet Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek FB2, Download Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek PDF , Download Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek MOBI, Online Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek könyvet, ingyenes letöltések Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek IPhone, Online könyvet Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek PDF, ingyenes Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek DJVU, ingyenes letöltések Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek TXT, letöltések Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek RTF, Online Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek FB2 , e-könyvet Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek letöltések TXT, ingyenes Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek letöltések könyvet, e-könyvet Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek download MOBI, letöltések Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek IPad, olvas Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek MOBI, olvas Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek DOC, ingyenes Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek AWZ, Download e-könyvet Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek iPad , ingyenes Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek DJVU, Download Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek DVD, olvas Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek TXT, Book Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek letöltések DJVU, Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek letöltések könyvet ingyenes, Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek letöltések könyvet pdf ingyenes, Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek pdf ingyenes, Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek letöltések könyvet epub ingyenes, Állati mondókák – Tücskök, bogarak és a többiek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply