Alkalmazási rendszerek


Ma már az élet minden szegletét átszövik a számítógépes alkalmazások. A többség számára ezek az alkalmazások idegenek, nehezen érthetőek. Furcsa, esetleg misztikusnak tűnő dolgokat is művelnek, ami azt a látszatot kelti, hogy kiszolgáltatottak vagyunk a számítógépes alkalmazásoknak. A valóság azonban az, hogy nem készültünk fel, vagy nem készültünk fel eléggé a használatukra, a velük való együttélésre.A könyv célja, hogy olyan átfogó ismereteket nyújtson a számítógépes alkalmazási rendszerekről (információs rendszerekről) laikus felhasználóknak és informatikai szakembereknek egyaránt, amelyek segítségével megismerik és megértik az alkalmazásokat. A könyv alapján megfelelő rendszereket választhatnak, és azokat sikeresen alkalmazhatják. Ha pedig a használatban lévő alkalmazás gondot jelent számukra, ennek megoldásához kaphatnak útmutatást.A könyv a felhasználót állítja a középpontba. Az általa megfogalmazott igényeket kell az alkalmazásnak kiszolgálnia, ezért a felhasználó szerepe kiemelkedően fontos az alkalmazás tervezésében, kiválasztásában, a kivitelezéskor, az átvétel során, a sikeres használatban, valamint az utóbb mindig elkerülhetetlen változások megoldásakor is, Az alkalmazás teljes életciklushoz kíván a könyv “szemmértéket” adni. Olyan, esetenként átfogó, szükség szerint azonban részletes ismereteket, amelyek alapján a felhasználó és az informatikus felismeri az időszerű feladatokat, a specialistákkal való együttműködés lehetőségeit, és a feladatok megoldásában részt vevő összes szereplő munkáját, felelősségét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Alkalmazási rendszerek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Alkalmazási rendszerek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  358
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9789631629255
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2092359 / 1011524  TAGS:
  Online Alkalmazási rendszerek ebook, könyvet Alkalmazási rendszerek FB2, Download Alkalmazási rendszerek PDF , Download Alkalmazási rendszerek MOBI, Online Alkalmazási rendszerek könyvet, ingyenes letöltések Alkalmazási rendszerek IPhone, Online könyvet Alkalmazási rendszerek PDF, ingyenes Alkalmazási rendszerek DJVU, ingyenes letöltések Alkalmazási rendszerek TXT, letöltések Alkalmazási rendszerek RTF, Online Alkalmazási rendszerek FB2 , e-könyvet Alkalmazási rendszerek letöltések TXT, ingyenes Alkalmazási rendszerek letöltések könyvet, e-könyvet Alkalmazási rendszerek download MOBI, letöltések Alkalmazási rendszerek IPad, olvas Alkalmazási rendszerek MOBI, olvas Alkalmazási rendszerek DOC, ingyenes Alkalmazási rendszerek AWZ, Download e-könyvet Alkalmazási rendszerek iPad , ingyenes Alkalmazási rendszerek DJVU, Download Alkalmazási rendszerek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Alkalmazási rendszerek DVD, olvas Alkalmazási rendszerek TXT, Book Alkalmazási rendszerek letöltések DJVU, Alkalmazási rendszerek letöltések könyvet ingyenes, Alkalmazási rendszerek letöltések könyvet pdf ingyenes, Alkalmazási rendszerek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Alkalmazási rendszerek pdf ingyenes, Alkalmazási rendszerek letöltések könyvet epub ingyenes, Alkalmazási rendszerek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply