Alice Csodaországban

Lewis Caroll - Alice Csodaországban

Lewis Carroll világhírű műve, a gyermekirodalmi klasszikusként is számon tartott Alice Csodaországban egyszerre kínálja a képzelet világában való elmerülést és a viktoriánus kori Anglia szórakoztató gúnyrajzát.
Alice egy piros szemű, fehér nyuszit követve jut el abba a Csodaországba, ahol csakhamar a legképtelenebb figurákkal és helyzetekkel találja szembe magát. A Kalapos, Április Bolondja, a Szív Királynő és a Szív Király vagy a barátságtalan Hernyó mind-mind a korabeli Anglia egy-egy jellegzetes alakjának torzképe. Alice furcsa kalandjai azonban azok számára is izgalmassá és élvezetessé teszik az álomvilágbeli utazást, akik nem az angol történelem kifordítását keresik Carroll történetében.
Lewis Carroll a 19. századi Anglia egyik legsokoldalúbb alkotója: papnak készült, de végül a matematika iránti rajongása letérítette erről az útról. Negyven éven keresztül tanított az Oxfordon, feltalált egy titkosírást, egy választási rendszert, a Scrabble nevű játék korai változatát, tehetséges fényképész volt, mindemellett írói vénával is rendelkezett. A szürrealizmus előfutáraként is emlegetett szerzőt gyermekírónak tartják, történetei azonban legalább olyan közel állnak a logika és a matematika világához is, így bármely korosztály számára élvezhetők.
A HELIKON ZSEBKÖNYVEK az egyetemes művelődéstörténet legfontosabb és legnépszerűbb műveit teszi elérhetővé kedvező áron. A szépirodalmi címek mellett olyan könyvek jelennek meg a sorozatban, amelyek a történelem, a filozófia, a bölcselet, a pszichológia klasszikusainak számítanak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Alice Csodaországban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Alice Csodaországban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  140
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  86 gr
  ISBN:
  9789632274379
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2602421 / 1144928
  Series:


  TAGS:
  Online Alice Csodaországban ebook, könyvet Alice Csodaországban FB2, Download Alice Csodaországban PDF , Download Alice Csodaországban MOBI, Online Alice Csodaországban könyvet, ingyenes letöltések Alice Csodaországban IPhone, Online könyvet Alice Csodaországban PDF, ingyenes Alice Csodaországban DJVU, ingyenes letöltések Alice Csodaországban TXT, letöltések Alice Csodaországban RTF, Online Alice Csodaországban FB2 , e-könyvet Alice Csodaországban letöltések TXT, ingyenes Alice Csodaországban letöltések könyvet, e-könyvet Alice Csodaországban download MOBI, letöltések Alice Csodaországban IPad, olvas Alice Csodaországban MOBI, olvas Alice Csodaországban DOC, ingyenes Alice Csodaországban AWZ, Download e-könyvet Alice Csodaországban iPad , ingyenes Alice Csodaországban DJVU, Download Alice Csodaországban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Alice Csodaországban DVD, olvas Alice Csodaországban TXT, Book Alice Csodaországban letöltések DJVU, Alice Csodaországban letöltések könyvet ingyenes, Alice Csodaországban letöltések könyvet pdf ingyenes, Alice Csodaországban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Alice Csodaországban pdf ingyenes, Alice Csodaországban letöltések könyvet epub ingyenes, Alice Csodaországban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply