Alekszandra és a teremtés növendékei

Szergej Gyacsenko - Marina Gyacsenko - Alekszandra és a teremtés növendékei

Szaska, a tizenhét éves iskoláslány anyjával nyaral a Fekete-tengernél, amikor egyszer csak észreveszi, hogy egy titokzatos, fekete ruhás, fekete szemüveges férfi követi. Próbál előle menekülni, de hiába. A férfi megszólítja, és szörnyű felelősséggel ruházza fel: egy látszólag egyszerű feladattal, amit azonban ha elmulaszt, az tragikus következményekkel jár. A szeretteit féltve Szaska hamar megtanulja a leckét, és a következő év őszén, az ismeretlen ösztönzésére, beiratkozik a sosem hallott Torpa nevű városban a Speciális Technológiák Főiskolájára. Itt különleges tantárgyakkal tömik a fejét, és a legapróbb vétségekért is kemény büntetés jár. A katonás fegyelem és a jó tanulás jutalmaként azonban, a felsőbb évfolyamok tanulói azt pletykálják, csodálatos adományok kárpótolják majd a végzősöket. No persze csak ha megérik. A népszerű ukrán szerzőpáros, akiket 2005-ben Európa legjobbjainak kiáltottak ki, mesterien szövik át életünk hétköznapjait varázslattal, kézzelfoghatóbb, realisztikusabb, mégis álmokkal, mesével teli, komoly, felnőtt alternatívát nyújtva a Harry Potter-jelenségből kinőtt, ám a könyvek szeretetét megőrző olvasóknak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Alekszandra és a teremtés növendékei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Alekszandra és a teremtés növendékei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  366
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789639828407
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2210247 / 1066424
  Series:


  TAGS:
  Online Alekszandra és a teremtés növendékei ebook, könyvet Alekszandra és a teremtés növendékei FB2, Download Alekszandra és a teremtés növendékei PDF , Download Alekszandra és a teremtés növendékei MOBI, Online Alekszandra és a teremtés növendékei könyvet, ingyenes letöltések Alekszandra és a teremtés növendékei IPhone, Online könyvet Alekszandra és a teremtés növendékei PDF, ingyenes Alekszandra és a teremtés növendékei DJVU, ingyenes letöltések Alekszandra és a teremtés növendékei TXT, letöltések Alekszandra és a teremtés növendékei RTF, Online Alekszandra és a teremtés növendékei FB2 , e-könyvet Alekszandra és a teremtés növendékei letöltések TXT, ingyenes Alekszandra és a teremtés növendékei letöltések könyvet, e-könyvet Alekszandra és a teremtés növendékei download MOBI, letöltések Alekszandra és a teremtés növendékei IPad, olvas Alekszandra és a teremtés növendékei MOBI, olvas Alekszandra és a teremtés növendékei DOC, ingyenes Alekszandra és a teremtés növendékei AWZ, Download e-könyvet Alekszandra és a teremtés növendékei iPad , ingyenes Alekszandra és a teremtés növendékei DJVU, Download Alekszandra és a teremtés növendékei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Alekszandra és a teremtés növendékei DVD, olvas Alekszandra és a teremtés növendékei TXT, Book Alekszandra és a teremtés növendékei letöltések DJVU, Alekszandra és a teremtés növendékei letöltések könyvet ingyenes, Alekszandra és a teremtés növendékei letöltések könyvet pdf ingyenes, Alekszandra és a teremtés növendékei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Alekszandra és a teremtés növendékei pdf ingyenes, Alekszandra és a teremtés növendékei letöltések könyvet epub ingyenes, Alekszandra és a teremtés növendékei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply