Áldozat – Sikolyok a sötétben


Már majdnem kiérek a szabadba, amikor hátborzongató suttogás hangzik fel a hátam mögött. “Apróóósááág..” Megfordulok. Ne látok semmit, de tudom, hogy nem vagyok egyedül. Segítségért kiáltanék, de képtelen vagyok rá. Aztán karmok csapnak elő a sötétből.. eltorzult arc.. tűzben égő szempár.. vicsorgón, durva állkapocs.. a démon rám veti magát.
Csecsemőként Bec az életéért küzdött. Mialatt papnőnek tanul, azért küzd, hogy fogadja be a klán, amelynek szüksége van az aprócska lány kivételes képességeire, mégis fél a benne lakozó varázserőtől. És amikor feltűnnek a démonok, az efféle küzdelmek helyét véres harc veszi át.
Bec varázsereje gyenge, de aztán sorsa összehozza egy druidával, aki felfedi előtte a csillagok mágiájának titkait. Drust vezetésével a lány és néhány bátor harcos hosszú, veszélyekkel teli útra indul, hogy visszaűzze a förtelmes rémalakokat a saját világukba.
A maroknyi csapat emberfeletti erővel harcol, bármilyen áldozatot kész meghozni, hogy megmentse népét a végső pusztulástól. Ám azt még a druida sem látja előre, milyen iszonya szenvedés az ára annak, ha egy ember szembeszáll a nagy hatalmú démonmesterrel..A Könyv Magyarul!


Letöltések Áldozat – Sikolyok a sötétben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Áldozat – Sikolyok a sötétben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789631183139
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2154753 / 1033892
  Series:


  TAGS:
  Online Áldozat – Sikolyok a sötétben ebook, könyvet Áldozat – Sikolyok a sötétben FB2, Download Áldozat – Sikolyok a sötétben PDF , Download Áldozat – Sikolyok a sötétben MOBI, Online Áldozat – Sikolyok a sötétben könyvet, ingyenes letöltések Áldozat – Sikolyok a sötétben IPhone, Online könyvet Áldozat – Sikolyok a sötétben PDF, ingyenes Áldozat – Sikolyok a sötétben DJVU, ingyenes letöltések Áldozat – Sikolyok a sötétben TXT, letöltések Áldozat – Sikolyok a sötétben RTF, Online Áldozat – Sikolyok a sötétben FB2 , e-könyvet Áldozat – Sikolyok a sötétben letöltések TXT, ingyenes Áldozat – Sikolyok a sötétben letöltések könyvet, e-könyvet Áldozat – Sikolyok a sötétben download MOBI, letöltések Áldozat – Sikolyok a sötétben IPad, olvas Áldozat – Sikolyok a sötétben MOBI, olvas Áldozat – Sikolyok a sötétben DOC, ingyenes Áldozat – Sikolyok a sötétben AWZ, Download e-könyvet Áldozat – Sikolyok a sötétben iPad , ingyenes Áldozat – Sikolyok a sötétben DJVU, Download Áldozat – Sikolyok a sötétben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Áldozat – Sikolyok a sötétben DVD, olvas Áldozat – Sikolyok a sötétben TXT, Book Áldozat – Sikolyok a sötétben letöltések DJVU, Áldozat – Sikolyok a sötétben letöltések könyvet ingyenes, Áldozat – Sikolyok a sötétben letöltések könyvet pdf ingyenes, Áldozat – Sikolyok a sötétben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Áldozat – Sikolyok a sötétben pdf ingyenes, Áldozat – Sikolyok a sötétben letöltések könyvet epub ingyenes, Áldozat – Sikolyok a sötétben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply