Albion királyai

Julian Rathbone - Albion királyai

1460, Anglia: a rózsák háborúja. Két ellenséges csoport, a York- és a Lancaster-ház hívei igyekeznek miszlikbe aprítani egymást abban a csatározássorozatban, amelyet csakis az angolok nevezhettek el egy finoman illatozó virágról. A körülmények és az éghajlat cseppet sem tekinthető eszményinek, a három távol-keleti utazó azonban nem kikapcsolódás céljából keresi fel az országot: egy elveszett rokon felkutatásán iparkodnak. Az ángliusokról azonban rövid úton kiderül, felettébb különös népség. Az őslakosok többsége elnyomásban élő, megfélemlített szántóvető, s amelyik főnemes nem tudja visszavezetni a családfáját a normann hódítókig, az már nem is számít embernek. A kegyetlen, véres csaták közti szünetekben gusztustalanabbnál gusztustalanabb nyilvános kivégzéseket rendeznek, fura pózokban (és meglehetősen röviden) szerelmeskednek, illetve kedvenc játékukkal, egy levegővel teli hólyag ide-oda rugdosásával szórakoztatják magukat, ami minden tekintetben a háborúra emlékeztet, csak ők lábintónak hívják. A vidzsajanagari látogatók bolondnak nézik őket, mert mindennek a tetejébe folyton azzal ámítják magukat, hogy egy nap majd ők lesznek a világ uraiA Könyv Magyarul!


Letöltések Albion királyai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Albion királyai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.7 x 21.3 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9633699576
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Albion királyai ebook, könyvet Albion királyai FB2, Download Albion királyai PDF , Download Albion királyai MOBI, Online Albion királyai könyvet, ingyenes letöltések Albion királyai IPhone, Online könyvet Albion királyai PDF, ingyenes Albion királyai DJVU, ingyenes letöltések Albion királyai TXT, letöltések Albion királyai RTF, Online Albion királyai FB2 , e-könyvet Albion királyai letöltések TXT, ingyenes Albion királyai letöltések könyvet, e-könyvet Albion királyai download MOBI, letöltések Albion királyai IPad, olvas Albion királyai MOBI, olvas Albion királyai DOC, ingyenes Albion királyai AWZ, Download e-könyvet Albion királyai iPad , ingyenes Albion királyai DJVU, Download Albion királyai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Albion királyai DVD, olvas Albion királyai TXT, Book Albion királyai letöltések DJVU, Albion királyai letöltések könyvet ingyenes, Albion királyai letöltések könyvet pdf ingyenes, Albion királyai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Albion királyai pdf ingyenes, Albion királyai letöltések könyvet epub ingyenes, Albion királyai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply