Alapismeretek a szexuálterápiáról

Dr. Szilágyi Vilmos (Szerk.) - Alapismeretek a szexuálterápiáról

A könyvsorozattal a szexológiai ismereteket szeretnénk – egy korszerű szemléletre alapozva – népszerűsíteni. A sorozat első kötetét Haeberle berlini szexológus néhány fontos tanulmánya képezi, kiegészítve további fontos dokumentumokkal, a második kötet pedig a szexualitás anatómiájával/élettanával, valamint zavaraival és terápiájával foglalkozik. A válogatás alapjául szolgáló berlini szexológiai archívum és a Haeberle által összeállított e-learning kurzusok világviszonylatban is a legelismertebbek. Az e-kurzusok két részből állnak: az információs rész az internet révén bárki számára hozzáférhető; az interaktív rész viszont feltételezi a beiratkozást, a kapcsolattartást a meghirdető egyetemmel, amely vizsgáztatni fogja az illetőt stb.
Mind a tanulmányok, mind a szexuálterápiát összefoglaló kötet a legkorszerűbb szemléletet és a legmodernebb ismereteket tartalmazza – ismeretük elengedhetetlen mindenkinek, akinek szerepe lehet a szexuális kultúra fejlesztésében és a szexuális egészségvédelemben. Talán nem kell érvelni amellett, mekkora szükség van erre a hazai terepen.A Könyv Magyarul!


Letöltések Alapismeretek a szexuálterápiáról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Alapismeretek a szexuálterápiáról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  154
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9799639410441
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2094554 / 1012284
  Series:


  TAGS:
  Online Alapismeretek a szexuálterápiáról ebook, könyvet Alapismeretek a szexuálterápiáról FB2, Download Alapismeretek a szexuálterápiáról PDF , Download Alapismeretek a szexuálterápiáról MOBI, Online Alapismeretek a szexuálterápiáról könyvet, ingyenes letöltések Alapismeretek a szexuálterápiáról IPhone, Online könyvet Alapismeretek a szexuálterápiáról PDF, ingyenes Alapismeretek a szexuálterápiáról DJVU, ingyenes letöltések Alapismeretek a szexuálterápiáról TXT, letöltések Alapismeretek a szexuálterápiáról RTF, Online Alapismeretek a szexuálterápiáról FB2 , e-könyvet Alapismeretek a szexuálterápiáról letöltések TXT, ingyenes Alapismeretek a szexuálterápiáról letöltések könyvet, e-könyvet Alapismeretek a szexuálterápiáról download MOBI, letöltések Alapismeretek a szexuálterápiáról IPad, olvas Alapismeretek a szexuálterápiáról MOBI, olvas Alapismeretek a szexuálterápiáról DOC, ingyenes Alapismeretek a szexuálterápiáról AWZ, Download e-könyvet Alapismeretek a szexuálterápiáról iPad , ingyenes Alapismeretek a szexuálterápiáról DJVU, Download Alapismeretek a szexuálterápiáról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Alapismeretek a szexuálterápiáról DVD, olvas Alapismeretek a szexuálterápiáról TXT, Book Alapismeretek a szexuálterápiáról letöltések DJVU, Alapismeretek a szexuálterápiáról letöltések könyvet ingyenes, Alapismeretek a szexuálterápiáról letöltések könyvet pdf ingyenes, Alapismeretek a szexuálterápiáról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Alapismeretek a szexuálterápiáról pdf ingyenes, Alapismeretek a szexuálterápiáról letöltések könyvet epub ingyenes, Alapismeretek a szexuálterápiáról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply