Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig


Az akupunktúra és a hagyományos kínai orvoslás (TCM = Tradicionális inai Medicina) iránt érdeklődő Olvasónak igazi csemege ez a kézikönyv. Már a cím is utal arra, hogy egy didaktikusán szerkesztett, a mindennapi gyógyító munkában igen jól felhasználható, összefoglaló jellegű szakkönyvről van szó, amely biztosan hasznos, ha megtalálható a szakterület iránt érdeklődők könyvespolcán. A könyv alcíme jelzi azt a teljesen sajátságos szemleletet, amely segíti az eligazodást a betegségtünetek értékeléséhen a nyugati és a keleti medicina tünettanának párhuzamba állításával. A közel 100 esetismertetés így kiválóan alkalmas az önképzésre is.

A könyv elején ismertetésre kerülnek az akupunktúrában használatos alapfogalmak és megtalálható a meridiánok és az akupunktúrás pontok felsorolása, a kínai nevek mellett az angol, német és magyar megfelelőik, illetve a pontoknak a WHO által elfogadott számozása is. A könyv végén levő ábrákon pedig a meridiánok lefutása és a pontok kijelölése is megtalálható. Arra, hogy ez a nagymennyiségű, rendkívül értékes információ valóban hiteles, eredeti forrásból származik, a könyv szerzőpárosa a garancia. Prof. Dr. Pálos István Singapore-ban szerzett orvosi diplomát és mindmáig évente többször is visszatér továbbképzés céljából tanulmányai színhelyére. A TCM-ben nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, nemzetközileg elismert szakember, Inge Werner pedig hosszú évek óta Pálos professzorral együtt dolgozik közös müncheni praxisukban.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  252
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  600 gr
  ISBN:
  9789639275317
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2094335 / 1012205  TAGS:
  Online Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig ebook, könyvet Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig FB2, Download Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig PDF , Download Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig MOBI, Online Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig könyvet, ingyenes letöltések Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig IPhone, Online könyvet Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig PDF, ingyenes Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig DJVU, ingyenes letöltések Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig TXT, letöltések Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig RTF, Online Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig FB2 , e-könyvet Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig letöltések TXT, ingyenes Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig letöltések könyvet, e-könyvet Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig download MOBI, letöltések Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig IPad, olvas Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig MOBI, olvas Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig DOC, ingyenes Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig AWZ, Download e-könyvet Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig iPad , ingyenes Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig DJVU, Download Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig DVD, olvas Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig TXT, Book Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig letöltések DJVU, Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig letöltések könyvet ingyenes, Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig letöltések könyvet pdf ingyenes, Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig pdf ingyenes, Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig letöltések könyvet epub ingyenes, Akupunktúrás kézikönyv A-tól Z-ig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply