Akit átvisznek a hegyen

Szávai Géza - Akit átvisznek a hegyen

"Szávai Géza 1986-ban, megjelenés reménye nélkül írt regényét Oszlik a bál / Utójáték a rendszerváltozás után kétszer is kinyomtatták, idegen nyelveken is kiadták És most (ebben a kötetben) színpadra fordítva, színjátékként jelenik meg. Igaz, a regényben egyetlen elbeszélői mondat sincs, eleve csak a valóság beszél(t): a szereplők egymáshoz, egymásnak. Két magyar szekus (Mámbó és Zudor Antal) a rettegett fekete autóban egy éjszaka elviszi a székelyföldi faluból meggyőzni a makacs (köposz) magángazdát, Molnár Vencelt. A képlet halálos pontosan működik () nem játék, nem stilizálás, nincs hamisan kizengetett tragikus hang, úgy vélem, így kell ilyen legördögibb ügyekről beszélni, írta a regényről Kukorelly Endre. A könyv egyik román kritikusa, Octavian Soviany a kor szédítő örvényéről beszél amelyet Szávai Géza a posztmodern író eszközeivel ragad meg, úgy szemlélve a történelmet, mint a látszatok sorjázását, amelyet egy hatalmas tragikomédia levegője leng be.
Maga a szerző így vall egész estét betöltő színjátékáról: a nem kimondottan vidám élményanyag egész nemzedékek életét (és történetét) betöltötte, sőt, folyamatosan betölti. Hadd töltsön be színjátékba oldva egy szórakoztató estét is.

"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Akit átvisznek a hegyen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Akit átvisznek a hegyen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9786155500008
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2564908 / 1139257  TAGS:
  Online Akit átvisznek a hegyen ebook, könyvet Akit átvisznek a hegyen FB2, Download Akit átvisznek a hegyen PDF , Download Akit átvisznek a hegyen MOBI, Online Akit átvisznek a hegyen könyvet, ingyenes letöltések Akit átvisznek a hegyen IPhone, Online könyvet Akit átvisznek a hegyen PDF, ingyenes Akit átvisznek a hegyen DJVU, ingyenes letöltések Akit átvisznek a hegyen TXT, letöltések Akit átvisznek a hegyen RTF, Online Akit átvisznek a hegyen FB2 , e-könyvet Akit átvisznek a hegyen letöltések TXT, ingyenes Akit átvisznek a hegyen letöltések könyvet, e-könyvet Akit átvisznek a hegyen download MOBI, letöltések Akit átvisznek a hegyen IPad, olvas Akit átvisznek a hegyen MOBI, olvas Akit átvisznek a hegyen DOC, ingyenes Akit átvisznek a hegyen AWZ, Download e-könyvet Akit átvisznek a hegyen iPad , ingyenes Akit átvisznek a hegyen DJVU, Download Akit átvisznek a hegyen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Akit átvisznek a hegyen DVD, olvas Akit átvisznek a hegyen TXT, Book Akit átvisznek a hegyen letöltések DJVU, Akit átvisznek a hegyen letöltések könyvet ingyenes, Akit átvisznek a hegyen letöltések könyvet pdf ingyenes, Akit átvisznek a hegyen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Akit átvisznek a hegyen pdf ingyenes, Akit átvisznek a hegyen letöltések könyvet epub ingyenes, Akit átvisznek a hegyen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply