Aki a tenyeredből eszik

A. J. Rich - Aki a tenyeredből eszik

Izgalmas, ijesztő, eredeti pszichothriller arról, ismerhetünk-e igazából valakit. Meglepő fordulatokkal minden oldalon! (Kathy Reichs)

Morgan Prager annak a küszöbén áll, hogy megkapjon mindent, amire vágyik. Áldozatpszichológiából írja disszertációját a John Jay Kriminalisztika-tudományi Egyetem kriminálpszichológia szakán, barátja megkérte a kezét, hatalmas, gyönyörű pireneusi hegyikutyája, Felhő mellé örökbe fogadott két barátságos pitbullt De miért jut eszébe, hogy a küszöb az a hely, ahol megállunk?
Egy nap arra ér haza az egyetemről, hogy barátja halott, kutyái pedig véresek. Morgan összeomlik, és természetesen magát hibáztatja. Lehet, hogy ő is kóros altruizmusban szenved, mint azok, akiket vizsgál? Amikor értesíteni próbálja barátja szüleit fiuk szörnyű haláláról, kiderül, hogy Bennett nem az volt, akinek mondta magát. Sőt abból, amit mesélt, egy szó sem volt igaz. Ráadásul jelentkezik Bennett másik menyasszonya akinek a segítségével megtalálják a harmadik menyasszonyt, majd a negyediket.
Az állítólag gyilkos pitbullokat kivégzik, Felhő élete hajszálon függ: Morgan versenyt fut az idővel. Meg tudja-e menteni a pireneusi hegyikutya életét? És a sajátját?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Aki a tenyeredből eszik ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aki a tenyeredből eszik ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  328
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  288 gr
  ISBN:
  9789634053965
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682314 / 1157674
  Translator:


  TAGS:
  Online Aki a tenyeredből eszik ebook, könyvet Aki a tenyeredből eszik FB2, Download Aki a tenyeredből eszik PDF , Download Aki a tenyeredből eszik MOBI, Online Aki a tenyeredből eszik könyvet, ingyenes letöltések Aki a tenyeredből eszik IPhone, Online könyvet Aki a tenyeredből eszik PDF, ingyenes Aki a tenyeredből eszik DJVU, ingyenes letöltések Aki a tenyeredből eszik TXT, letöltések Aki a tenyeredből eszik RTF, Online Aki a tenyeredből eszik FB2 , e-könyvet Aki a tenyeredből eszik letöltések TXT, ingyenes Aki a tenyeredből eszik letöltések könyvet, e-könyvet Aki a tenyeredből eszik download MOBI, letöltések Aki a tenyeredből eszik IPad, olvas Aki a tenyeredből eszik MOBI, olvas Aki a tenyeredből eszik DOC, ingyenes Aki a tenyeredből eszik AWZ, Download e-könyvet Aki a tenyeredből eszik iPad , ingyenes Aki a tenyeredből eszik DJVU, Download Aki a tenyeredből eszik e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aki a tenyeredből eszik DVD, olvas Aki a tenyeredből eszik TXT, Book Aki a tenyeredből eszik letöltések DJVU, Aki a tenyeredből eszik letöltések könyvet ingyenes, Aki a tenyeredből eszik letöltések könyvet pdf ingyenes, Aki a tenyeredből eszik pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aki a tenyeredből eszik pdf ingyenes, Aki a tenyeredből eszik letöltések könyvet epub ingyenes, Aki a tenyeredből eszik ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply