Ahol vagy, onnan mész tovább


A lelket három nagy „burok" veszi körül az élete útjain, de abból csak az egyik, a fizikai test porlad el. Az asztráltest, amely magában hordozza valamennyi érzésünket és vágyunkat, és a gondolati testünk, amely az igazságainkat tartalmazza, tovább él a finomabb anyagú világokban is. Tehát vágyaink és gondolataink energiái továbbra is körülvesznek bennünket, és meghatározzák, hogy melyik síkon tartózkodunk, és kikkel vagyunk együtt.

A könyv leírja az élet különböző síkjainak jellemzőit, és bemutatja, hogy nincs nagy különbség a világok között. Mert ha a halál után el is veszítjük a fizikai testünket, de továbbra is annak finomanyagú másában élünk mindazokkal az érzésekkel és gondolatokkal, amelyek jellemeznek bennünket, és amelyek a földi tevékenységünk alapját is adták. Együtt vagyunk szeretteinkkel, és a tevékenységünk hasonló lesz ahhoz, amivel már a földön is szívesen foglalkoztunk. Csak a határaink tágulnak ki, megszűnik a testünk ellátásának a kényszere, és szeretet vesz minket körül.

Tehát a halál tulajdonképpen nem más, mint egy nagy ki- és belégzés része. A születés, a kilégzés, élettel tölti el az anyag, a gondolatok és a vágyak formáit, és az így láthatóvá vált élet új tapasztalatok színhelye lesz. A halál után, a belégzéskor pedig ismét önmagunkban van a középpont, visszatérünk önmagunkba, hogy feldolgozzuk és megértsük mindazt, amit megéltünk, és egyre több bátorsággal és örömmel álljunk készen egy újabb kilégzésre, egy újabb élettapasztalatra.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ahol vagy, onnan mész tovább ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ahol vagy, onnan mész tovább ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789630647892
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2082188 / 1007887
  Translator:


  TAGS:
  Online Ahol vagy, onnan mész tovább ebook, könyvet Ahol vagy, onnan mész tovább FB2, Download Ahol vagy, onnan mész tovább PDF , Download Ahol vagy, onnan mész tovább MOBI, Online Ahol vagy, onnan mész tovább könyvet, ingyenes letöltések Ahol vagy, onnan mész tovább IPhone, Online könyvet Ahol vagy, onnan mész tovább PDF, ingyenes Ahol vagy, onnan mész tovább DJVU, ingyenes letöltések Ahol vagy, onnan mész tovább TXT, letöltések Ahol vagy, onnan mész tovább RTF, Online Ahol vagy, onnan mész tovább FB2 , e-könyvet Ahol vagy, onnan mész tovább letöltések TXT, ingyenes Ahol vagy, onnan mész tovább letöltések könyvet, e-könyvet Ahol vagy, onnan mész tovább download MOBI, letöltések Ahol vagy, onnan mész tovább IPad, olvas Ahol vagy, onnan mész tovább MOBI, olvas Ahol vagy, onnan mész tovább DOC, ingyenes Ahol vagy, onnan mész tovább AWZ, Download e-könyvet Ahol vagy, onnan mész tovább iPad , ingyenes Ahol vagy, onnan mész tovább DJVU, Download Ahol vagy, onnan mész tovább e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ahol vagy, onnan mész tovább DVD, olvas Ahol vagy, onnan mész tovább TXT, Book Ahol vagy, onnan mész tovább letöltések DJVU, Ahol vagy, onnan mész tovább letöltések könyvet ingyenes, Ahol vagy, onnan mész tovább letöltések könyvet pdf ingyenes, Ahol vagy, onnan mész tovább pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ahol vagy, onnan mész tovább pdf ingyenes, Ahol vagy, onnan mész tovább letöltések könyvet epub ingyenes, Ahol vagy, onnan mész tovább ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply