Ahogy a dolgok vannak

Ole Láma Nydahl - Ahogy a dolgok vannak

Ahogy a dolgok vannak, és ahogy a dolgokat látjuk: e kettő nem ugyanaz. A valóság sokkal örömtelibb, mint azt gondolni mernénk, s ha erre ráébredünk, korlátaink izgalmas kihívássá válnak! Akár gazdag belső életre, netán zavartalan hétköznapokra vágyunk, akár buddhák között buddhák szeretnénk lenni – a hiteles és életszerű tudás elengedhetetlen. Ahhoz, hogy a tudást tapasztalattá alakítsuk, Buddha a meditációt adta eszközként. Ha távolságot és nyugalmat alakítunk ki, s ez által eltávolítjuk az akadályokat, minden ajándékká válik. A remények, a félelmek, a ragaszkodás és a taszítás eltűnnek. Ahogy egy csésze kávé felszínén megjelenik a tükörképünk, amikor nyugodtan tartjuk, úgy tűnik elő a tapasztaló a tapasztalatok mögül. Ahogy a dolgok vannak. Miként tudjuk mindezt szinten tartani valamennyi élethelyzetben? Hogyan tudunk teljes, önálló emberekké válni? Őszinte és mélyen inspiráló könyvében ezt és még többet is közvetít LÁMA OLE NYDAHL, A 16. Karmapa első nyugati tanítványa, és a Gyémánt Út buddhizmus teljes jogú tanítója.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ahogy a dolgok vannak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ahogy a dolgok vannak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  426 gr
  ISBN:
  9789639971448
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214081 / 1069774
  Translator:


  TAGS:
  Online Ahogy a dolgok vannak ebook, könyvet Ahogy a dolgok vannak FB2, Download Ahogy a dolgok vannak PDF , Download Ahogy a dolgok vannak MOBI, Online Ahogy a dolgok vannak könyvet, ingyenes letöltések Ahogy a dolgok vannak IPhone, Online könyvet Ahogy a dolgok vannak PDF, ingyenes Ahogy a dolgok vannak DJVU, ingyenes letöltések Ahogy a dolgok vannak TXT, letöltések Ahogy a dolgok vannak RTF, Online Ahogy a dolgok vannak FB2 , e-könyvet Ahogy a dolgok vannak letöltések TXT, ingyenes Ahogy a dolgok vannak letöltések könyvet, e-könyvet Ahogy a dolgok vannak download MOBI, letöltések Ahogy a dolgok vannak IPad, olvas Ahogy a dolgok vannak MOBI, olvas Ahogy a dolgok vannak DOC, ingyenes Ahogy a dolgok vannak AWZ, Download e-könyvet Ahogy a dolgok vannak iPad , ingyenes Ahogy a dolgok vannak DJVU, Download Ahogy a dolgok vannak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ahogy a dolgok vannak DVD, olvas Ahogy a dolgok vannak TXT, Book Ahogy a dolgok vannak letöltések DJVU, Ahogy a dolgok vannak letöltések könyvet ingyenes, Ahogy a dolgok vannak letöltések könyvet pdf ingyenes, Ahogy a dolgok vannak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ahogy a dolgok vannak pdf ingyenes, Ahogy a dolgok vannak letöltések könyvet epub ingyenes, Ahogy a dolgok vannak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply