Agrár- és vidékpolitika

Buday-Sántha Attila - Agrár- és vidékpolitika

Egy ország agrárgazdaságának fejlődését az határozza meg, hogy a helyi adottságaira támaszkodva mennyire tud az ágazat nemzetközi fejlődési tendenciáihoz igazodni. A magyar mezőgazdaság a rendszerváltással utat vesztett, mert képtelen a fenntarthatóság követelményeinek megfelelően a társadalmi, ökológiai és gazdasági (versenyképességi) célokat összhangba hozni és a fejlődés szolgálatába állítani. A Szerző a könyvében a jelenlegi kedvezőtlen helyzet okait és a fejlesztés feltételeit tárgyalja történelmi és nemzetközi összefüggésben. Ajánljuk a könyvet mindazoknak a kutatóknak, oktatóknak és gazdasági szakembereknek, akik számára a magyar vidék és mezőgazdaság jövője nem közömbös.

Buday-Sántha Attila a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának professzora, az Agrár-, Környezet- és Regionális Gazdaságtan Tanszék és a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola vezetője. 1975 óta foglalkozik intenzíven a környezetvédelmi és területfejlesztési kutatásokkal, valamint az agrárpolitikai kérdésekkel. Ezekből a témákból írt munkáival szerezte meg akadémiai doktori fokozatát is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Agrár- és vidékpolitika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Agrár- és vidékpolitika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  378
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  730 gr
  ISBN:
  9789636383855
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218998 / 1075072  TAGS:
  Online Agrár- és vidékpolitika ebook, könyvet Agrár- és vidékpolitika FB2, Download Agrár- és vidékpolitika PDF , Download Agrár- és vidékpolitika MOBI, Online Agrár- és vidékpolitika könyvet, ingyenes letöltések Agrár- és vidékpolitika IPhone, Online könyvet Agrár- és vidékpolitika PDF, ingyenes Agrár- és vidékpolitika DJVU, ingyenes letöltések Agrár- és vidékpolitika TXT, letöltések Agrár- és vidékpolitika RTF, Online Agrár- és vidékpolitika FB2 , e-könyvet Agrár- és vidékpolitika letöltések TXT, ingyenes Agrár- és vidékpolitika letöltések könyvet, e-könyvet Agrár- és vidékpolitika download MOBI, letöltések Agrár- és vidékpolitika IPad, olvas Agrár- és vidékpolitika MOBI, olvas Agrár- és vidékpolitika DOC, ingyenes Agrár- és vidékpolitika AWZ, Download e-könyvet Agrár- és vidékpolitika iPad , ingyenes Agrár- és vidékpolitika DJVU, Download Agrár- és vidékpolitika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Agrár- és vidékpolitika DVD, olvas Agrár- és vidékpolitika TXT, Book Agrár- és vidékpolitika letöltések DJVU, Agrár- és vidékpolitika letöltések könyvet ingyenes, Agrár- és vidékpolitika letöltések könyvet pdf ingyenes, Agrár- és vidékpolitika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Agrár- és vidékpolitika pdf ingyenes, Agrár- és vidékpolitika letöltések könyvet epub ingyenes, Agrár- és vidékpolitika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply