Adatbázis-kezelés


A könyv a következő adatbáziskezelő programokat mutatja be: dBase III+, Excel, Access (7, 97, 2000, XP, 2003).Könyvsorozatunk segítségével alapszintről elindulva, a számítógép megvásárlásától és bekapcsolásától kezdve, a különféle felhasználói programok alkalmazásáig mindent könynyedén megtanulhat. A leírtak tanfolyamok tapasztalataira épülve, gyakorlati példákat bemutatva segítenek elsajátítani a számítógép kezelését, megismerni részegységeinek használatát olymódon, hogy azt Ön a mindennapi életben is kamatoztathassa.Mivel jelen sorozat a Hogyan használjam? c. könyv anyagára épül, bátran forgathatják a teljesen kezdő felhasználók és a már gyakorlattal rendelkezők is. Ajánlható ismeretbővítésre, iskolák informatika óráira, OKJ-s és ECDL vizsgákhoz, tanfolyamokhoz és önálló tanuláshoz egyaránt.A közérthető nyelvezet és verziófüggetlen programleírások mellett továbbra is fontosnak tartottuk, hogy ne azt mutassuk meg, hogy egy adott programfunkció mire való, hanem azt, hogy egy adott feladatot milyen módon tudunk megoldani. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy csak olyan ismereteket nyújtsunk, amit nem csak a haladó, hanem egy kezdő felhasználó is hasznosítani tud, kiszűrve a nap mint nap alkalmazott fontos tudnivalókat a szinte soha sem használt szolgáltatások közül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Adatbázis-kezelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Adatbázis-kezelés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  136
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789639425279
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2092434 / 1011541
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Adatbázis-kezelés ebook, könyvet Adatbázis-kezelés FB2, Download Adatbázis-kezelés PDF , Download Adatbázis-kezelés MOBI, Online Adatbázis-kezelés könyvet, ingyenes letöltések Adatbázis-kezelés IPhone, Online könyvet Adatbázis-kezelés PDF, ingyenes Adatbázis-kezelés DJVU, ingyenes letöltések Adatbázis-kezelés TXT, letöltések Adatbázis-kezelés RTF, Online Adatbázis-kezelés FB2 , e-könyvet Adatbázis-kezelés letöltések TXT, ingyenes Adatbázis-kezelés letöltések könyvet, e-könyvet Adatbázis-kezelés download MOBI, letöltések Adatbázis-kezelés IPad, olvas Adatbázis-kezelés MOBI, olvas Adatbázis-kezelés DOC, ingyenes Adatbázis-kezelés AWZ, Download e-könyvet Adatbázis-kezelés iPad , ingyenes Adatbázis-kezelés DJVU, Download Adatbázis-kezelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Adatbázis-kezelés DVD, olvas Adatbázis-kezelés TXT, Book Adatbázis-kezelés letöltések DJVU, Adatbázis-kezelés letöltések könyvet ingyenes, Adatbázis-kezelés letöltések könyvet pdf ingyenes, Adatbázis-kezelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Adatbázis-kezelés pdf ingyenes, Adatbázis-kezelés letöltések könyvet epub ingyenes, Adatbázis-kezelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply