Adatbányászat a hatékonyság eszköze


Az adatbányászat elmúlt évtizedben történt megjelenése lehetővé tette, hogy az üzleti, a mérnöki, és a tudományos életben egyre hatékonyabban támaszkodhassunk a hihetetlen sebességgel felhalmozódó adatainkra. Az adatbányászat ugyanis egy olyan döntéstámogató folyamat, amely érvényes, hasznos, előzőleg nem ismert, tömör információt tár fel nagy adatbázisokból. A rejtett összefüggések feltárása mellett kiemelendő, hogy az adatbányászat eszköztárával bizonyos szakértői döntések gyakran automatizálhatók, amivel nemcsak emberi erőforrás takarítható meg, hanem felgyorsítható az adott üzleti, illetve technológiai folyamat is.

A könyv az adatbányászat tevékenységének lépéseit részletesen bemutatva kívánja megismertetni az olvasót, azzal hogy milyen jellegű gazdasági, mérnöki, illetve tudományos problémák megoldásában alkalmazható az adatbányászat,
mik az adatbányászatnak, mint tevékenységnek a fő lépései és
eszközei, miként lehet eldönteni, hogy egy adott feladat megoldásához milyen adatbányászati eszközt, illetve algoritmust kell alkalmazni,
melyek ezeknek az algoritmusoknak a fő paraméterei, hogyan célszerű ezeket megválasztani, illetve a kapott eredmények miként értelmezhetők,
milyen speciális megoldásokat követelnek az időbeli változásokat vizsgáló, illetve szövegek elemzését megcélzó feladatok,
végül az üzleti életben történő speciális alkalmazások, pl. ügyfélszolgálat menedzsment milyen általánosítható kérdéseket vetnek fel, s e kérdésekre milyen válaszok adhatók.
A gyakorlatias megközelítésmódot számtalan példa, esettanulmány, alkalmazási sikertörténet ismertetése biztosítja, melyek összeállítása során a magyar informatikai piac üzleti intelligenciával foglalkozó szegmensének sajátosságait is figyelembe vettük. Ezek az információk különösen azok számára hasznosak, akik adattárházat és annak kiaknázására alkalmas rendszert kívánnak kiépíteni. Reményeink szerint az érdeklődő olvasók már a könyv olvasása közben képesek lesznek annak eldöntésére, hogy az őket körbevevő adatok elemzésével miként juthatnak hasznos információkhoz, illetve e “tudásfeltárási” folyamathoz milyen eszközökre lesz szükségük, és képesek lesznek a könyvben ismertetett eszközökkel megkezdeni ezen munkát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Adatbányászat a hatékonyság eszköze ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Adatbányászat a hatékonyság eszköze ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  580 gr
  ISBN:
  9789636183424
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2091284 / 1011277
  Formátum:


  TAGS:
  Online Adatbányászat a hatékonyság eszköze ebook, könyvet Adatbányászat a hatékonyság eszköze FB2, Download Adatbányászat a hatékonyság eszköze PDF , Download Adatbányászat a hatékonyság eszköze MOBI, Online Adatbányászat a hatékonyság eszköze könyvet, ingyenes letöltések Adatbányászat a hatékonyság eszköze IPhone, Online könyvet Adatbányászat a hatékonyság eszköze PDF, ingyenes Adatbányászat a hatékonyság eszköze DJVU, ingyenes letöltések Adatbányászat a hatékonyság eszköze TXT, letöltések Adatbányászat a hatékonyság eszköze RTF, Online Adatbányászat a hatékonyság eszköze FB2 , e-könyvet Adatbányászat a hatékonyság eszköze letöltések TXT, ingyenes Adatbányászat a hatékonyság eszköze letöltések könyvet, e-könyvet Adatbányászat a hatékonyság eszköze download MOBI, letöltések Adatbányászat a hatékonyság eszköze IPad, olvas Adatbányászat a hatékonyság eszköze MOBI, olvas Adatbányászat a hatékonyság eszköze DOC, ingyenes Adatbányászat a hatékonyság eszköze AWZ, Download e-könyvet Adatbányászat a hatékonyság eszköze iPad , ingyenes Adatbányászat a hatékonyság eszköze DJVU, Download Adatbányászat a hatékonyság eszköze e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Adatbányászat a hatékonyság eszköze DVD, olvas Adatbányászat a hatékonyság eszköze TXT, Book Adatbányászat a hatékonyság eszköze letöltések DJVU, Adatbányászat a hatékonyság eszköze letöltések könyvet ingyenes, Adatbányászat a hatékonyság eszköze letöltések könyvet pdf ingyenes, Adatbányászat a hatékonyság eszköze pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Adatbányászat a hatékonyság eszköze pdf ingyenes, Adatbányászat a hatékonyság eszköze letöltések könyvet epub ingyenes, Adatbányászat a hatékonyság eszköze ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply