Acorenu

A. M. Aranth - Acorenu

"Amy világa szilánkokra tört.

Azok árulták el, akikben feltétel nélkül megbízott: saját szülei és barátai gázoltak a lelkébe. Egyes bűnökre nincs bocsánat.

Amy Soleil vagy ahogy egyesek ismerik, Amaranth azonban erős lány, aki nem fogadja el a vereséget. Tudja, hogy ennyi hazugság és árulás közt csak magára számíthat.

Miután beköltözik a Moonshadow kollégiumába, Leával veszélyes nyomozásba kezd: bármi áron meg akarja tudni, ki állhat a karácsonyi bálon bekövetkezett tragédia mögött, hogy bosszút állhasson rajta. Kutatása során azonban olyan ősi próféciák szövegére bukkan, amelyek szerint a Köd-démon születése mindössze egy apró előjele annak a mindent elsöprő pusztulásnak, amely az egész világot fenyegeti. És csak egyvalaki állhat a sötét áradat útjába. Az, akit a jóslatok így neveznek: Acorenu. Kiválasztott.

Azonban nem csak Amy és társai igyekeznek megtalálni a megjövendölt hőst. A nyomában járnak a fény és az éjszaka gyermekei, a Modeus Carva, és egy titokzatos szekta, a Fagy harcosai is.

És miközben Amy barátaival a Kiválasztottat keresi, óriási seregek sorakoznak fel egymással szemben, hogy megvívják öldöklő háborújukat, amely végleg eldönti: a fény vagy a sötétség népe örökli-e meg a végidők előtt álló világot.

"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Acorenu ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Acorenu ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  444
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789637051678
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2604990 / 1145569
  Series:


  TAGS:
  Online Acorenu ebook, könyvet Acorenu FB2, Download Acorenu PDF , Download Acorenu MOBI, Online Acorenu könyvet, ingyenes letöltések Acorenu IPhone, Online könyvet Acorenu PDF, ingyenes Acorenu DJVU, ingyenes letöltések Acorenu TXT, letöltések Acorenu RTF, Online Acorenu FB2 , e-könyvet Acorenu letöltések TXT, ingyenes Acorenu letöltések könyvet, e-könyvet Acorenu download MOBI, letöltések Acorenu IPad, olvas Acorenu MOBI, olvas Acorenu DOC, ingyenes Acorenu AWZ, Download e-könyvet Acorenu iPad , ingyenes Acorenu DJVU, Download Acorenu e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Acorenu DVD, olvas Acorenu TXT, Book Acorenu letöltések DJVU, Acorenu letöltések könyvet ingyenes, Acorenu letöltések könyvet pdf ingyenes, Acorenu pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Acorenu pdf ingyenes, Acorenu letöltések könyvet epub ingyenes, Acorenu ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply