Abramovics


ROMAN ABRAMOVICS korán árvaságra jutott, és már fiatalon megtanulta, hogyha valamit el akar
érni az életben, iparkodnia kell. Üzletemberként azzal kezdte, hogy műanyag játékokat árult egy piacon, de nemsokára arra használta fel ragyogó vállalkozói tehetségét, hogy a világ legjobban kamatozó üzletágában,
az olajkereskedelemben ténykedjen.
A nagy áttörésre akkor került sor, amikor megismerkedett Borisz Berezovszkijjal, az akkori legnagyobb hatalommal rendelkező orosz iparmágnással, aki bevezette Abramovicsot Borisz Jelcin elnök belső köreibe. Abramovics pár év alatt felépítette pénzügyi és politikai birodalmát: megvásárolta Oroszország ötödik legnagyobb
olajtársaságát, hatalmas részesedést szerzett az ország legnagyobb alumíniumgyárában, és Kelet-Szibériában, egy távoli kormányzóságban megválasztották kormányzónak.
Közben a Kreml keselyűi már ott köröztek a levegőben. Az orosz választók óhaja az volt, hogy a kormány kényszerítse térdre az oligarchákat, azt a tucatnyi embert, akik a nemzeti vagyon nagyobbik részével rendelkeztek. Berezovszkij és mások kénytelenek voltak külföldi száműzetésbe vonulni, Oroszország leggazdagabb emberét, Hodorkovszkijt pedig letartóztatták és börtönbe zárták. Abramovics érezte, hogy forrósodni kezd lába alatt a talaj, és elkezdett túladni sok milliárd fontot érő, orosz birodalmán…A Könyv Magyarul!


Letöltések Abramovics ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Abramovics ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  308
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9789637318726
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2103027 / 1015721
  Translator:


  TAGS:
  Online Abramovics ebook, könyvet Abramovics FB2, Download Abramovics PDF , Download Abramovics MOBI, Online Abramovics könyvet, ingyenes letöltések Abramovics IPhone, Online könyvet Abramovics PDF, ingyenes Abramovics DJVU, ingyenes letöltések Abramovics TXT, letöltések Abramovics RTF, Online Abramovics FB2 , e-könyvet Abramovics letöltések TXT, ingyenes Abramovics letöltések könyvet, e-könyvet Abramovics download MOBI, letöltések Abramovics IPad, olvas Abramovics MOBI, olvas Abramovics DOC, ingyenes Abramovics AWZ, Download e-könyvet Abramovics iPad , ingyenes Abramovics DJVU, Download Abramovics e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Abramovics DVD, olvas Abramovics TXT, Book Abramovics letöltések DJVU, Abramovics letöltések könyvet ingyenes, Abramovics letöltések könyvet pdf ingyenes, Abramovics pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Abramovics pdf ingyenes, Abramovics letöltések könyvet epub ingyenes, Abramovics ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply