Ábrahám és Izsák

Bitó László - Ábrahám és Izsák

Érdekes írás, méltányolom a szerző törekvését, hogy szépirodalmi fantáziával hidalja át, amit filológiai, vallástörténeti, biblikus módszerekkel lehetetlen bizonyítani: Ábrahám döntésének okát /Komoróczy Géza, orientalista/
Izgalmas, intellektuális élményt nyújtott a regény elolvasása. () Kiugró része a regénynek Izsák feláldozása, ahol már szinte elviselhetetlen a drámai feszültség. () A kötet sajátos, egyéni színfoltja lesz a magyar könyvkiadás palettájának. /Kákosy László, egyiptológus/
Ez a könyv Ábrahámról és Izsákról szól. A ‘gondolkodó nádszál’ ember tépelődése kérdéseken, amelyek feloldása végső soron csak az ember felelősségére történő hivatkozással végződhet. ()A sokszor olcsó megoldást kínáló programok, irányzatok, művek korában segíthet ez a könyv tépelődők, kételkedők és hívők (akik nem mások hitét akarják egyszerűen átvenni, hanem maguk akarnak hinni) számára egyaránt /Bölcskei Gusztáv, református püspök/A Könyv Magyarul!


Letöltések Ábrahám és Izsák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ábrahám és Izsák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.1 x 21.4 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  238
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9634461581
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Ábrahám és Izsák ebook, könyvet Ábrahám és Izsák FB2, Download Ábrahám és Izsák PDF , Download Ábrahám és Izsák MOBI, Online Ábrahám és Izsák könyvet, ingyenes letöltések Ábrahám és Izsák IPhone, Online könyvet Ábrahám és Izsák PDF, ingyenes Ábrahám és Izsák DJVU, ingyenes letöltések Ábrahám és Izsák TXT, letöltések Ábrahám és Izsák RTF, Online Ábrahám és Izsák FB2 , e-könyvet Ábrahám és Izsák letöltések TXT, ingyenes Ábrahám és Izsák letöltések könyvet, e-könyvet Ábrahám és Izsák download MOBI, letöltések Ábrahám és Izsák IPad, olvas Ábrahám és Izsák MOBI, olvas Ábrahám és Izsák DOC, ingyenes Ábrahám és Izsák AWZ, Download e-könyvet Ábrahám és Izsák iPad , ingyenes Ábrahám és Izsák DJVU, Download Ábrahám és Izsák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ábrahám és Izsák DVD, olvas Ábrahám és Izsák TXT, Book Ábrahám és Izsák letöltések DJVU, Ábrahám és Izsák letöltések könyvet ingyenes, Ábrahám és Izsák letöltések könyvet pdf ingyenes, Ábrahám és Izsák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ábrahám és Izsák pdf ingyenes, Ábrahám és Izsák letöltések könyvet epub ingyenes, Ábrahám és Izsák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply