Ábécéország

Kovács Klára - Ábécéország

Kovács Klára nagyszerű pedagógusként azt a célt tűzte egykor maga elé, hogy a betűvetést elkezdő gyermek tankönyveit és kedves képes meséskönyveit egyaránt jó kedvvel vegye kézbe, és ne váljon el élesen a két műfaj, a kötelező és a kedvcsináló.
Így ír erről a szerző: A betűtanítás időszakában is már keresi a gyermek az ismerős betűkből összeállított szóképeket, szövegeket. Különösen így van ez akkor, ha érti azok tartalmát, és gyönyörködhet a megértést szolgáló művészi illusztrációkban. A kisfiú, Tamás, kutyája Bobi, családtagjai, barátai a hatévesek egyre táguló világát mutatják be, különálló kis történetekben, melyeket népköltési anyag, mondókák és találós kérdések is színesítenek. Több generáció használta már Kovács Klárának az iskolai tananyagot szórakoztatóan kiegészítőmunkáit. A tantervhez, a tankönyvekhez alkalmazkodva az elsőosztályban folyó olvasási módszerek nehézségét leküzdve a szeretet jegyében íródott az Ábécéország. Ezt a szeretetet érzik meg a gyerekek, a szülők, a pedagógusok.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ábécéország ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ábécéország ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  108
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789633490624
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234365 / 1089103
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Ábécéország ebook, könyvet Ábécéország FB2, Download Ábécéország PDF , Download Ábécéország MOBI, Online Ábécéország könyvet, ingyenes letöltések Ábécéország IPhone, Online könyvet Ábécéország PDF, ingyenes Ábécéország DJVU, ingyenes letöltések Ábécéország TXT, letöltések Ábécéország RTF, Online Ábécéország FB2 , e-könyvet Ábécéország letöltések TXT, ingyenes Ábécéország letöltések könyvet, e-könyvet Ábécéország download MOBI, letöltések Ábécéország IPad, olvas Ábécéország MOBI, olvas Ábécéország DOC, ingyenes Ábécéország AWZ, Download e-könyvet Ábécéország iPad , ingyenes Ábécéország DJVU, Download Ábécéország e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ábécéország DVD, olvas Ábécéország TXT, Book Ábécéország letöltések DJVU, Ábécéország letöltések könyvet ingyenes, Ábécéország letöltések könyvet pdf ingyenes, Ábécéország pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ábécéország pdf ingyenes, Ábécéország letöltések könyvet epub ingyenes, Ábécéország ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply