Abarat

Clive Barker - Abarat

Haplatán Cukinak, a csirkevári tinilánynak mintha mindenki csak nehezíteni akarna a sorsán. Iskolatársai csúfolják, tanárai szigorúak, részeges apja pedig időnként még jól el is tángálja. Amikor Cuki a város határán túl keres menedéket, egy mező közepén elhagyatottnak tűnő világítótoronyra bukkan. Mielőtt utánajárhatna, hogy kerül egy efféle, tengerpartra való építmény a szárazföld közepére, összetalálkozik a legkülönösebb lénnyel, akit addigi életében valaha látott – azaz inkább lényekkel, hiszen, mint kiderül, Pajkos János hét testvérével osztozik egy testen, amiről nyolc karja, nyolc feje és be nem álló nyolc szája tanúskodik.
A Jánosok menekülnek valaki elől, és az ügyben immár Cuki is nyakig benne van. Nincs mit tenni, irány Abarat csodálatos világa, amely itt terül el körülöttünk, mégis csak a kiválasztottak pillanthatják meg. Ez a különösebbnél különösebb teremtményekkel benépesített mesés szigetbirodalom most nagy bajban van, és úgy tűnik, csakis egy talpraesett tinilány segíthet rajta.
Clive Barker, a Korbács és a Pokolkeltő világhírű, World Fantasy-díjas szerzője ezúttal egy nem mindennapi mesével lepi meg olvasóit, mely 10 és 110 éves kor között mindenkinek bátran ajánlható. A szerző természetesen most sem tagadja meg magát, határtalan fantáziájának nemcsak tarka, de sötétebb bugyrai is föltárulnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Abarat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Abarat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  324
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789639828124
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2196390 / 1048772
  Series:


  TAGS:
  Online Abarat ebook, könyvet Abarat FB2, Download Abarat PDF , Download Abarat MOBI, Online Abarat könyvet, ingyenes letöltések Abarat IPhone, Online könyvet Abarat PDF, ingyenes Abarat DJVU, ingyenes letöltések Abarat TXT, letöltések Abarat RTF, Online Abarat FB2 , e-könyvet Abarat letöltések TXT, ingyenes Abarat letöltések könyvet, e-könyvet Abarat download MOBI, letöltések Abarat IPad, olvas Abarat MOBI, olvas Abarat DOC, ingyenes Abarat AWZ, Download e-könyvet Abarat iPad , ingyenes Abarat DJVU, Download Abarat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Abarat DVD, olvas Abarat TXT, Book Abarat letöltések DJVU, Abarat letöltések könyvet ingyenes, Abarat letöltések könyvet pdf ingyenes, Abarat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Abarat pdf ingyenes, Abarat letöltések könyvet epub ingyenes, Abarat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply