A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv


Kr. u. 958. A fénykorát élő Bizánci Birodalom kora katonai nagyhatalma, flottája és híres nehézlovassága révén vasmarokkal tartja kézben a Földközi-tenger és a Fekete-tenger medencéjét. A Nagy Konstantin által alapított főváros és a császári udvar azonban a kül- és belpolitikai, párt- és családi viszályok, intrikák melegágya: igazi kígyóverem.
A trilógia első kötetében megismert Anasztázia immár Theophanó császárnőként az udvari intrikák kereszttüzébe kerül. Amikor megpróbálják megmérgezni, tanácsosabbnak tűnik vidéki birtoka biztonságába visszahúzódni, ám Anasztázia kihasználja a lehetőséget, és a tiltás ellenére a hadjáraton járó férje, Rómanosz után szökik.
Kagan vezér összegyűjti a bizánci császárnak ígért húszezer lovast, és elindul Rómanosz serege után, hogy együtt ütközzenek meg a fenyegetően közeledő odjogur törökökkel. Hírszerzői révén azonban hamarosan tudomást szerez róla, hogy a töröknél sokkal halálosabb veszély is közeledik keletről.
León Phókasz hazatér Narbosz szigetére, ahol fivére családja és saját gyermekei várják. Azonban hamarosan lecsap az otthonára Samir, a syrakuzai kalóz, és León kénytelen végignézni, ahogy mindene az enyészete lesz.
És mindeközben a palotában tovább szövi hálóját a rejtélyes Fehér Sárkány…A Könyv Magyarul!


Letöltések A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  403
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789634264255
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2693080 / 1162877  TAGS:
  Online A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv ebook, könyvet A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv FB2, Download A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv PDF , Download A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv MOBI, Online A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv könyvet, ingyenes letöltések A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv IPhone, Online könyvet A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv PDF, ingyenes A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv DJVU, ingyenes letöltések A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv TXT, letöltések A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv RTF, Online A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv FB2 , e-könyvet A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv letöltések TXT, ingyenes A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv letöltések könyvet, e-könyvet A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv download MOBI, letöltések A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv IPad, olvas A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv MOBI, olvas A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv DOC, ingyenes A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv AWZ, Download e-könyvet A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv iPad , ingyenes A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv DJVU, Download A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv DVD, olvas A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv TXT, Book A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv letöltések DJVU, A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv letöltések könyvet ingyenes, A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv letöltések könyvet pdf ingyenes, A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv pdf ingyenes, A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv letöltések könyvet epub ingyenes, A zöld szemű kígyó – Bizánc II. könyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply