A zarándokút


A zarándokút vérbeli kalandregény, mely az első keresztes háború időszakába, a 11. század végére viszi el olvasóját. De egyúttal elmélkedés is az emberi létezésről, a szenvedésről, hűségről és hűtlenségről, szerelemről és árulásról. Főhőse és egyben elbeszélője egy északról jött ifjú harcos, aki barátja, Dieter neve alatt Toulouse grófja hadseregének tagjaként Jeruzsálem meghódítására készül. A harcos nem tartozik senkihez és sehová – de éppen ez teszi alkalmassá arra, hogy a sors különleges szerepet juttasson számára a háború első döntő mozzanata, Antiochia meghódítása során. A regény eseményeit az öreg, immár egy kolostor kertészeként tevékenykedő Dietertől halljuk. Miközben a szerző pontosan rekonstruálja egy keresztes háború megszervezésének és kivitelezésének mikéntjét, a narrátor meditatív látomásain és belső monológjain keresztül izgalmas bepillantást nyújt a keresztesek ideáljaiba, úgyszólván pszichológiájába is. A leginkább Mika Waltari munkáihoz hasonlítható, eredeti szemléletű, gyönyörű nyelven megírt történelmi regény emellett feszültséggel teli thriller is, mely mindvégig lebilincseli olvasóját. A regény 2010-ben elnyerte az EU Irodalmi Díját.A Könyv Magyarul!


Letöltések A zarándokút ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A zarándokút ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  306
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789636933920
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232147 / 1086757
  Translator:


  TAGS:
  Online A zarándokút ebook, könyvet A zarándokút FB2, Download A zarándokút PDF , Download A zarándokút MOBI, Online A zarándokút könyvet, ingyenes letöltések A zarándokút IPhone, Online könyvet A zarándokút PDF, ingyenes A zarándokút DJVU, ingyenes letöltések A zarándokút TXT, letöltések A zarándokút RTF, Online A zarándokút FB2 , e-könyvet A zarándokút letöltések TXT, ingyenes A zarándokút letöltések könyvet, e-könyvet A zarándokút download MOBI, letöltések A zarándokút IPad, olvas A zarándokút MOBI, olvas A zarándokút DOC, ingyenes A zarándokút AWZ, Download e-könyvet A zarándokút iPad , ingyenes A zarándokút DJVU, Download A zarándokút e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A zarándokút DVD, olvas A zarándokút TXT, Book A zarándokút letöltések DJVU, A zarándokút letöltések könyvet ingyenes, A zarándokút letöltések könyvet pdf ingyenes, A zarándokút pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A zarándokút pdf ingyenes, A zarándokút letöltések könyvet epub ingyenes, A zarándokút ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply