A vörös út

Manszur Abdulin - A vörös út

Manszur Abdulin a szovjet gyalogság első soraiban harcolt a német megszállók ellen Sztálingrádnál, Kurszknál és a Dnyepernél. Ez a könyv az ő rendkívüli története. A keleti fronton dúló könyörtelen harcról adott élménybeszámolója ritka betekintést enged a Vörös Hadsereg katonáinak harcaiba, taktikájába és mentalitásába.

Abdulin a saját szavaival és figyelemre méltó emlékezőtehetséggel írja le a szárazföldi harcokat a jól képzett, halálos és egyre kétségbeesettebb ellenséggel szemben. A bevetések rettenetes pillanatai, a frontélet kényelmetlenségei, a vidám percek, a hadseregszervezet abszurditásai és kegyetlenségei s a hadjárat puszta testi és lelki keménysége Manszur Abdulin drámai módon kelti életre a szovjet katonák tapasztalatait a nagy honvédő háború alatt.

Különösen érdekesek a szovjet hadsereg legénységi állománya hétköznapi műveleteinek és mindennapi életének bemutatása. Miközben Abdulin elmeséli történetét, sok mindent elárul a katonák gondolkodásáról, a háborúhoz való viszonyukról és a hűségükről. Nem hallgat a hatalmas haderőt alkotó különböző etnikai csoportok közötti feszültségekről sem. A legemlékezetesebbek mégis őszinte, hátborzongató leírásai a harcokról, a bombázásokról és ágyúzásokról, a lövészárokháborúról, a harckocsitámadások és a baráti tűz túléléséről, a sebesültek és a halottak kezeléséről.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A vörös út ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vörös út ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16.2 x 23.6 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789634260929
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A vörös út ebook, könyvet A vörös út FB2, Download A vörös út PDF , Download A vörös út MOBI, Online A vörös út könyvet, ingyenes letöltések A vörös út IPhone, Online könyvet A vörös út PDF, ingyenes A vörös út DJVU, ingyenes letöltések A vörös út TXT, letöltések A vörös út RTF, Online A vörös út FB2 , e-könyvet A vörös út letöltések TXT, ingyenes A vörös út letöltések könyvet, e-könyvet A vörös út download MOBI, letöltések A vörös út IPad, olvas A vörös út MOBI, olvas A vörös út DOC, ingyenes A vörös út AWZ, Download e-könyvet A vörös út iPad , ingyenes A vörös út DJVU, Download A vörös út e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vörös út DVD, olvas A vörös út TXT, Book A vörös út letöltések DJVU, A vörös út letöltések könyvet ingyenes, A vörös út letöltések könyvet pdf ingyenes, A vörös út pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vörös út pdf ingyenes, A vörös út letöltések könyvet epub ingyenes, A vörös út ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply