A vörös postakocsi

Krúdy Gyula - A vörös postakocsi

A Vörös postakocsi a múlt század Pestjének merkantil, busongó mámorba hajló világát igézi, középpontjában Rezeda Kázmérral, a csalódott hírlapíróval, akinek szíve újra lángralobban Németh Klára, a szép színésznő iránt. Reménytelensége öngyilkossági kísérletbe is hajszolja és bár szerelmese felépülését segítve mellette áll, a mű végén Klára búcsút vesz tőle és visszatér a színészi pályára. Már ebben a regényben is felbukkan Alvinczi Eduárd, igazi főfigurává azonban az Őszi utazások a vörös postakocsinban nő. Ez a különös, extremitásaiban, indulataiban szélsőséges magyar nábob a bécsi udvar és a pesti lóversenypályák között ingázik. Mivel az uralkodóval összekülönbözik, nagy és rejtélyes útra indul. Medvefalvi kastélyába megy egy különös kompánia kíséretében, s ezek között találkozunk ismét Rezeda Kázmérral. Ezúttal egy bájosan kancsal parasztlány, Krónpinc Irma a szerelme. A máramarosi hegyek között különös, babonás dolgok történnek: Alviczi rejtélyes vendégéről kiderül, hogy nem más, mint a túlvilágról visszatért Rudolf királyfi. Az elégikus alaphang mindvégig sejteti Rezeda Kázmér szerelmének végkimenetelét, az újabb csalódást, a szerelmesek elválását.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vörös postakocsi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vörös postakocsi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789632520070
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2057279 / 1000727
  Series:


  TAGS:
  Online A vörös postakocsi ebook, könyvet A vörös postakocsi FB2, Download A vörös postakocsi PDF , Download A vörös postakocsi MOBI, Online A vörös postakocsi könyvet, ingyenes letöltések A vörös postakocsi IPhone, Online könyvet A vörös postakocsi PDF, ingyenes A vörös postakocsi DJVU, ingyenes letöltések A vörös postakocsi TXT, letöltések A vörös postakocsi RTF, Online A vörös postakocsi FB2 , e-könyvet A vörös postakocsi letöltések TXT, ingyenes A vörös postakocsi letöltések könyvet, e-könyvet A vörös postakocsi download MOBI, letöltések A vörös postakocsi IPad, olvas A vörös postakocsi MOBI, olvas A vörös postakocsi DOC, ingyenes A vörös postakocsi AWZ, Download e-könyvet A vörös postakocsi iPad , ingyenes A vörös postakocsi DJVU, Download A vörös postakocsi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vörös postakocsi DVD, olvas A vörös postakocsi TXT, Book A vörös postakocsi letöltések DJVU, A vörös postakocsi letöltések könyvet ingyenes, A vörös postakocsi letöltések könyvet pdf ingyenes, A vörös postakocsi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vörös postakocsi pdf ingyenes, A vörös postakocsi letöltések könyvet epub ingyenes, A vörös postakocsi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply