A víz mélyén


A várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg – és hoz felszínre.
Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát. A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet.

A lány a vonaton című regényhez hasonlóan PAULA HAWKINS újabb története is megállíthatatlanul sodorja az olvasót a végkifejlet felé, bizonyítva, hogy az írónő nagy ismerője a női léleknek és az emberi ösztönöknek.
A lány a vonaton az elmúlt évek legnagyobb sikere volt a magyar és a nemzetközi könyvpiacon. A szerző második thrillerére két évet kellett várni. De – ahogy az első olvasók egybehangzóan állítják – megérte.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A víz mélyén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A víz mélyén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  367
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9786155638589
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2697312 / 1164752
  Translator:


  TAGS:
  Online A víz mélyén ebook, könyvet A víz mélyén FB2, Download A víz mélyén PDF , Download A víz mélyén MOBI, Online A víz mélyén könyvet, ingyenes letöltések A víz mélyén IPhone, Online könyvet A víz mélyén PDF, ingyenes A víz mélyén DJVU, ingyenes letöltések A víz mélyén TXT, letöltések A víz mélyén RTF, Online A víz mélyén FB2 , e-könyvet A víz mélyén letöltések TXT, ingyenes A víz mélyén letöltések könyvet, e-könyvet A víz mélyén download MOBI, letöltések A víz mélyén IPad, olvas A víz mélyén MOBI, olvas A víz mélyén DOC, ingyenes A víz mélyén AWZ, Download e-könyvet A víz mélyén iPad , ingyenes A víz mélyén DJVU, Download A víz mélyén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A víz mélyén DVD, olvas A víz mélyén TXT, Book A víz mélyén letöltések DJVU, A víz mélyén letöltések könyvet ingyenes, A víz mélyén letöltések könyvet pdf ingyenes, A víz mélyén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A víz mélyén pdf ingyenes, A víz mélyén letöltések könyvet epub ingyenes, A víz mélyén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply