A víz igaz hatalma


Napjainkban a természetes rezgések mellett számos új hatásnak, elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve. A víz rejtett bölcsességében is szó volt arról, hogy a mobiltelefon, a mikrohullámú sütő, a televízió vagy a számítógép sugárzása összezavarja a víz szerkezetét. Mégsem engedhetjük meg magunknak, hogy egyáltalán ne vegyük igénybe ezeket az eszközöket, vagy lakatlan vidékre vonuljunk a sugárzások elől. Emoto megoldást kínál, hogy milyen módon javíthatunk az ilyen eszközök rezgésén.


A könyvben több olyan eset leírásával is találkozhatunk, amely bemutatja, hogy a módszer hogyan segített súlyos betegségben szenvedő embereken, és milyen szerepet játszanak az érzelmek a gyógyulásban, egészségünk és ellenálló képességünk megőrzésében.


 
A Könyv Magyarul!


Letöltések A víz igaz hatalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A víz igaz hatalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  178
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789635289417
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2089757 / 1010660
  Translator:


  TAGS:
  Online A víz igaz hatalma ebook, könyvet A víz igaz hatalma FB2, Download A víz igaz hatalma PDF , Download A víz igaz hatalma MOBI, Online A víz igaz hatalma könyvet, ingyenes letöltések A víz igaz hatalma IPhone, Online könyvet A víz igaz hatalma PDF, ingyenes A víz igaz hatalma DJVU, ingyenes letöltések A víz igaz hatalma TXT, letöltések A víz igaz hatalma RTF, Online A víz igaz hatalma FB2 , e-könyvet A víz igaz hatalma letöltések TXT, ingyenes A víz igaz hatalma letöltések könyvet, e-könyvet A víz igaz hatalma download MOBI, letöltések A víz igaz hatalma IPad, olvas A víz igaz hatalma MOBI, olvas A víz igaz hatalma DOC, ingyenes A víz igaz hatalma AWZ, Download e-könyvet A víz igaz hatalma iPad , ingyenes A víz igaz hatalma DJVU, Download A víz igaz hatalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A víz igaz hatalma DVD, olvas A víz igaz hatalma TXT, Book A víz igaz hatalma letöltések DJVU, A víz igaz hatalma letöltések könyvet ingyenes, A víz igaz hatalma letöltések könyvet pdf ingyenes, A víz igaz hatalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A víz igaz hatalma pdf ingyenes, A víz igaz hatalma letöltések könyvet epub ingyenes, A víz igaz hatalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply