A Vitézi Rend története

Fekete Ferenc - A Vitézi Rend története

A kötet az első vitézi avatás (1921) 90 éves jubileumán jelenik meg. Feldolgozta a Vitézi Rend történetét az alapításának előzményeitől, az 1948-as megszüntetéséig. A szöveges rész elsősorban a Horthy-korszakban a Vitézi Rendről megjelent könyvek és kiadványok, a Vitézek és Gazdák Lapja (Vitézek Lapja), a Magyar Országos Levéltár tulajdonában lévő dokumentumok, az országgyűlési naplók és a korabeli újságok információira támaszkodik, de felhasználásra került több 1990 után íródott kiváló szakcikk adata is, kiegészítve több tucat forrásmunkában fellelt egyéb érdekességgel, illetve korabeli archív filmekből és más anyagokból nyert információkkal. Emellett közel 300 archív fotóval, tárgyfotóval, helyszínrajzzal, térképpel, stb. van illusztrálva.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Vitézi Rend története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Vitézi Rend története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1170 gr
  ISBN:
  9789638895936
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2220906 / 1076884  TAGS:
  Online A Vitézi Rend története ebook, könyvet A Vitézi Rend története FB2, Download A Vitézi Rend története PDF , Download A Vitézi Rend története MOBI, Online A Vitézi Rend története könyvet, ingyenes letöltések A Vitézi Rend története IPhone, Online könyvet A Vitézi Rend története PDF, ingyenes A Vitézi Rend története DJVU, ingyenes letöltések A Vitézi Rend története TXT, letöltések A Vitézi Rend története RTF, Online A Vitézi Rend története FB2 , e-könyvet A Vitézi Rend története letöltések TXT, ingyenes A Vitézi Rend története letöltések könyvet, e-könyvet A Vitézi Rend története download MOBI, letöltések A Vitézi Rend története IPad, olvas A Vitézi Rend története MOBI, olvas A Vitézi Rend története DOC, ingyenes A Vitézi Rend története AWZ, Download e-könyvet A Vitézi Rend története iPad , ingyenes A Vitézi Rend története DJVU, Download A Vitézi Rend története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Vitézi Rend története DVD, olvas A Vitézi Rend története TXT, Book A Vitézi Rend története letöltések DJVU, A Vitézi Rend története letöltések könyvet ingyenes, A Vitézi Rend története letöltések könyvet pdf ingyenes, A Vitézi Rend története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Vitézi Rend története pdf ingyenes, A Vitézi Rend története letöltések könyvet epub ingyenes, A Vitézi Rend története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply