A virtuális könyvek esete

Persovits József - A virtuális könyvek esete

A könyv témája: a betű, a nyomdászat, a könyvek világa. McLuhan négy évtizede vázolt víziója, ti. az elektronikus eszközök szinte a felismerhetetlenségig átalakítják, megváltoztatják az általa Gutenberg-galaxisnak nevezett világot – ismerjük el, részben megvalósult.

A számítógép virtualitása átalakította, de valójában megszüntetni nem tudta a Gutenberg-galaxist. A kötetben olvasható írásokon keresztül az olvasó rápillanthat erre a betűs-terepre, a nyomdászat és vonzáskörzetébe tartozó érdekes-különös világra, amely folyamatosan alkalmazkodva alakul, azonban alapjában ma is a gutenbergi eszmét szolgálja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A virtuális könyvek esete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A virtuális könyvek esete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9789638886026
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2387525 / 1103243  TAGS:
  Online A virtuális könyvek esete ebook, könyvet A virtuális könyvek esete FB2, Download A virtuális könyvek esete PDF , Download A virtuális könyvek esete MOBI, Online A virtuális könyvek esete könyvet, ingyenes letöltések A virtuális könyvek esete IPhone, Online könyvet A virtuális könyvek esete PDF, ingyenes A virtuális könyvek esete DJVU, ingyenes letöltések A virtuális könyvek esete TXT, letöltések A virtuális könyvek esete RTF, Online A virtuális könyvek esete FB2 , e-könyvet A virtuális könyvek esete letöltések TXT, ingyenes A virtuális könyvek esete letöltések könyvet, e-könyvet A virtuális könyvek esete download MOBI, letöltések A virtuális könyvek esete IPad, olvas A virtuális könyvek esete MOBI, olvas A virtuális könyvek esete DOC, ingyenes A virtuális könyvek esete AWZ, Download e-könyvet A virtuális könyvek esete iPad , ingyenes A virtuális könyvek esete DJVU, Download A virtuális könyvek esete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A virtuális könyvek esete DVD, olvas A virtuális könyvek esete TXT, Book A virtuális könyvek esete letöltések DJVU, A virtuális könyvek esete letöltések könyvet ingyenes, A virtuális könyvek esete letöltések könyvet pdf ingyenes, A virtuális könyvek esete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A virtuális könyvek esete pdf ingyenes, A virtuális könyvek esete letöltések könyvet epub ingyenes, A virtuális könyvek esete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply