A világmindenség mélységeiben

Jurij Nyikolajevics Jefremov - A világmindenség mélységeiben

Galileitől és Newtontól kezdve egészen a XIX. századig gyakorlatilag a csillagászat volt a vezető természettudomány. Az alapvető fizikai törvényeket és matematikai módszereket éppen a csillagászati kutatások kapcsán fedezték fel és dolgozták ki. A XIX. században a csillagászat egyre gyakrabban alkalmazta az elméleti fizika eredményeit és "kölcsönzött" kutatási módszereket is a fizikusoktól. Ám a csillagászati megfigyelésekkel bizonyított relativitáselmélet és a magfizikai megjelenésével újra a csillagászat vált égetően szükségessé a fizikusok számára. Az utóbbi tíz év csillagászati felfedezései, amelyek egyrészt fényes bizonyítékai fizikai elméleteknek, másrészt új, még megoldatlan kérdéseket vetnek fel, a csillagászatot újra a tudomány élvonalába emelték. Néhány csillagász azt tartja, hogy az általa megfigyelt jelenségek magyarázata új fizikai forradalmat követel. Mindenesetre az elmélet fizika további fejlődését részben éppen a csillagászati megfigyelési adatok elemzésétől kell várni. – A csillagászat hivatott arra, hogy megmutassa az embernek azt a világot, amelyben él. A fénylő csillagok miriádjait megörökítő fotólemeztől közvetlen út vezet az embert létrehozó természet megismeréséhez.
Ezeknek a kérdéseknek fontos részleteit mutatja be pontos, konkrét eredményekkel bizonyító kitűnő könyvében az ismert szovjet szakember, J. Ny. Jefremov.A Könyv Magyarul!


Letöltések A világmindenség mélységeiben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világmindenség mélységeiben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  187
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632805208
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1978
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A világmindenség mélységeiben ebook, könyvet A világmindenség mélységeiben FB2, Download A világmindenség mélységeiben PDF , Download A világmindenség mélységeiben MOBI, Online A világmindenség mélységeiben könyvet, ingyenes letöltések A világmindenség mélységeiben IPhone, Online könyvet A világmindenség mélységeiben PDF, ingyenes A világmindenség mélységeiben DJVU, ingyenes letöltések A világmindenség mélységeiben TXT, letöltések A világmindenség mélységeiben RTF, Online A világmindenség mélységeiben FB2 , e-könyvet A világmindenség mélységeiben letöltések TXT, ingyenes A világmindenség mélységeiben letöltések könyvet, e-könyvet A világmindenség mélységeiben download MOBI, letöltések A világmindenség mélységeiben IPad, olvas A világmindenség mélységeiben MOBI, olvas A világmindenség mélységeiben DOC, ingyenes A világmindenség mélységeiben AWZ, Download e-könyvet A világmindenség mélységeiben iPad , ingyenes A világmindenség mélységeiben DJVU, Download A világmindenség mélységeiben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világmindenség mélységeiben DVD, olvas A világmindenség mélységeiben TXT, Book A világmindenség mélységeiben letöltések DJVU, A világmindenség mélységeiben letöltések könyvet ingyenes, A világmindenség mélységeiben letöltések könyvet pdf ingyenes, A világmindenség mélységeiben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világmindenség mélységeiben pdf ingyenes, A világmindenség mélységeiben letöltések könyvet epub ingyenes, A világmindenség mélységeiben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply