A világéneklő madár

Padurean Judit Gabriella (Szerk.) - Balla Tamás (Összeáll.) - A világéneklő madár

A meséskönyv Balla Tamás gyűjtését tartalmazza. Balla János ízes magyardécsei nyelvjárásban elmondott meséit tizenhat évesen jegyezte le szülőfalujában, s küldte be a Borsszem Péter címűt egy 1967-ben meghirdetett pályázatra. A mese a magyar folklór gyöngyszemének bizonyult. Balla Tamás több mint húsz mesét jegyzett le, a gyűjteményt azóta többször kiadták.
A magyardécsei népmesék legtöbbje varázsmese. Szerepel bennük állatanyától születő hős, emberként viselkedő sárkány, tudós gyermek, tekintetével gyilkoló egyszemű ember, vasfogú emberevő leány és kacsalábon forgó vár is. A mesék különlegessége, hogy a mesehősök Rettegen vásárolnak maguknak ruhát, Szamosújváron ökröt, szekeret vagy Bethlenbe mennek búzát őröltetni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A világéneklő madár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világéneklő madár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1050 gr
  ISBN:
  9789736228292
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2683287 / 1158460
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online A világéneklő madár ebook, könyvet A világéneklő madár FB2, Download A világéneklő madár PDF , Download A világéneklő madár MOBI, Online A világéneklő madár könyvet, ingyenes letöltések A világéneklő madár IPhone, Online könyvet A világéneklő madár PDF, ingyenes A világéneklő madár DJVU, ingyenes letöltések A világéneklő madár TXT, letöltések A világéneklő madár RTF, Online A világéneklő madár FB2 , e-könyvet A világéneklő madár letöltések TXT, ingyenes A világéneklő madár letöltések könyvet, e-könyvet A világéneklő madár download MOBI, letöltések A világéneklő madár IPad, olvas A világéneklő madár MOBI, olvas A világéneklő madár DOC, ingyenes A világéneklő madár AWZ, Download e-könyvet A világéneklő madár iPad , ingyenes A világéneklő madár DJVU, Download A világéneklő madár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világéneklő madár DVD, olvas A világéneklő madár TXT, Book A világéneklő madár letöltések DJVU, A világéneklő madár letöltések könyvet ingyenes, A világéneklő madár letöltések könyvet pdf ingyenes, A világéneklő madár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világéneklő madár pdf ingyenes, A világéneklő madár letöltések könyvet epub ingyenes, A világéneklő madár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply