A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok)


Ez a könyv a Naprendszeren túli világegyetem extrém jelenségeit mutatja be. A rekordokról szóló információk mellett érdekes képet kaphatunk az átlagos csillagokról, a fehér törpékről, a változócsillagokról, a szupernóvákról, a neutroncsillagokról, a pulzárokról, a fekete lyukakról, az exobolygókról, a kettőscsillagokról, a csillagcsoportosulásokról, a galaxisokról, a csillagközi anyagról, a planetáris ködökről, a kvazárokról, a galaxisok csoportjairól és a metagalaxisokról. A könyv azok számára készült, akiket érdekel a csillagászat, de értékes segítséget nyújt az általános, valamint a középiskolai oktatáshoz is. Az egyedülálló fényképeken és rajzokon a világegyetem számtalan jelensége megtalálható. Részletes szójegyzék teszi könnyebbé az egyes címszavak kikeresését. A kis helyen megtalálható konkrét információk elősegítik a szöveg könnyebb megjegyzését, és fárasztó tanulás nélkül is kiszélesítik az olvasó látókörét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv – karcos borító – kopottas
  Kiadó:
  Geobook Hungary Kiadó
  Oldalak száma:
  288
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  0729000900799
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  SL#2105159630  TAGS:
  Online A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) ebook, könyvet A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) FB2, Download A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) PDF , Download A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) MOBI, Online A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) könyvet, ingyenes letöltések A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) IPhone, Online könyvet A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) PDF, ingyenes A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) DJVU, ingyenes letöltések A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) TXT, letöltések A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) RTF, Online A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) FB2 , e-könyvet A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) letöltések TXT, ingyenes A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) letöltések könyvet, e-könyvet A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) download MOBI, letöltések A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) IPad, olvas A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) MOBI, olvas A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) DOC, ingyenes A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) AWZ, Download e-könyvet A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) iPad , ingyenes A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) DJVU, Download A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) DVD, olvas A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) TXT, Book A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) letöltések DJVU, A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) letöltések könyvet ingyenes, A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) letöltések könyvet pdf ingyenes, A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) pdf ingyenes, A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) letöltések könyvet epub ingyenes, A világegyetem 2. (Csillagok – Galaxisok) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply