A világ teremtése

Arkagyij Petrov - A világ teremtése

Szenzációs, könnyen érthető, igazi szépirodalmi remekmű fantasztikus fordításban tisztán látókról, információs gyógyításról, kvantumfizikáról. Mindez önéletrajzi formába öntve végigkíséri Dr.Petrov életének azon útját, amikor megnyílt a belső látás képernyője, regenerálódtak a veséi, majd a tisztánlátás képességének kifejlesztése során a korábban műtétileg eltávolított epehólyagjának regenerációjával is megismerkedhetünk.
Hogyan segítette Grigorij Grabovoj a szellemi fejlődés lépcsőfokain?

Néhány idézet a könyvből:

Még több ezüst színt adunk. Összehúzzuk a csigolyákat, rendbe szedjük a gerincet. Rögzítjük, megerősítjük a normát. Elindult az energia. Most a farokcsontra is ráhelyezzük a normát, Zöld, fehér és ezüst színeket használunk. Megvan! A csigolyák a helyükre kerültek. A farokcsont mellett izomszakadások. Helyreigazítjuk a farokcsontot. Úgy tűnik, kész vagyunk. Parancsot küldünk az agyalapi mirigybe:
– Vérömlenyeket eltávolítani! Ereket helyreállítani!

Hogy láthatnád, amit nem mutat meg a fény? Melyik szemeddel? – gúnyolódott Simon.
-Akinek megadatott, az szemek nélkül is lát. Figyelj!
A názáreti Mária felé nyúlt, levette válláról a kendőt. Bekötötte vele a saját szemét, hátul megcsomózta. Amint teljesen sötét lett szemei előtt, megparancsolta, hogy keletkezzék fényes fehér pont egy másik térből, s táruljon ki a világ minden irányába. Most úgy látott mindent, mintha be sem lenne kötve a szeme. Sőt, nem csak előre látott, hanem oldalra és hátrafelé is. Látta, ami a közelben történik, s azt is, ami távol; azt, mi a múltban volt, s azt is, mit jövő rejt.
Felállt helyéről a rendkívüli vendég, s magabiztosan elindult az asztalok között
A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ teremtése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ teremtése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  427
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9786158022750
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692932 / 1162733
  Translator:


  TAGS:
  Online A világ teremtése ebook, könyvet A világ teremtése FB2, Download A világ teremtése PDF , Download A világ teremtése MOBI, Online A világ teremtése könyvet, ingyenes letöltések A világ teremtése IPhone, Online könyvet A világ teremtése PDF, ingyenes A világ teremtése DJVU, ingyenes letöltések A világ teremtése TXT, letöltések A világ teremtése RTF, Online A világ teremtése FB2 , e-könyvet A világ teremtése letöltések TXT, ingyenes A világ teremtése letöltések könyvet, e-könyvet A világ teremtése download MOBI, letöltések A világ teremtése IPad, olvas A világ teremtése MOBI, olvas A világ teremtése DOC, ingyenes A világ teremtése AWZ, Download e-könyvet A világ teremtése iPad , ingyenes A világ teremtése DJVU, Download A világ teremtése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ teremtése DVD, olvas A világ teremtése TXT, Book A világ teremtése letöltések DJVU, A világ teremtése letöltések könyvet ingyenes, A világ teremtése letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ teremtése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ teremtése pdf ingyenes, A világ teremtése letöltések könyvet epub ingyenes, A világ teremtése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply