A világ tegnapig

Jared M. Diamond - A világ tegnapig

Alapvetően az emberek mindig is egyformák.

– Nem egészen. – válaszolja Diamond. A különbségek sokrétűek, másképp számolunk, másképp választunk férjet/feleséget, neveljük gyermekeinket, ápoljuk szüleinket, a veszélyre másképp reagálunk, mást eszünk, nem beszélve arról, hogy milyen különbségek vannak a társadalmi, szociális szokásokban. Az ipari államokban heterogén populáció él egymás mellett, és még sorolhatnánk. De a modern társadalmak viszonylag újak, ha arra gondolunk, hogy az 60 millió évvel ezelőtt jelentek meg az első proto-humán fajok.

A tradicionális társadalmak sok szempontból bepillantást nyújtanak abba a világba, ahogy tegnapig, több tízezer éven át éltek az emberek. Ez a hosszan tartó életmód pedig beépült biológiai lényünkbe, zsigereinkbe.

Diamond nem másodkézből, vagy hallomásból ismeri a tradicionális társadalmakat. 40 éven keresztül járt vissza Új-Guineába, ahol leginkább érintetlenül maradtak a hagyományos életformák, és ismeri az ausztrál, a polinéz, az afrikai és az amazonasi indián törzsek világát.

Posztindusztriális megfelelési kényszereink közepette, és szorongva a jövő turbulens eseményeitől, nem tehetünk jobbat, minthogy Diamondot olvasunk, és levonjuk a magunk környezetében alkalmazható konzekvenciákat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ tegnapig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ tegnapig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  456
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  700 gr
  ISBN:
  9789632797960
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235348 / 1090044
  Translator:


  TAGS:
  Online A világ tegnapig ebook, könyvet A világ tegnapig FB2, Download A világ tegnapig PDF , Download A világ tegnapig MOBI, Online A világ tegnapig könyvet, ingyenes letöltések A világ tegnapig IPhone, Online könyvet A világ tegnapig PDF, ingyenes A világ tegnapig DJVU, ingyenes letöltések A világ tegnapig TXT, letöltések A világ tegnapig RTF, Online A világ tegnapig FB2 , e-könyvet A világ tegnapig letöltések TXT, ingyenes A világ tegnapig letöltések könyvet, e-könyvet A világ tegnapig download MOBI, letöltések A világ tegnapig IPad, olvas A világ tegnapig MOBI, olvas A világ tegnapig DOC, ingyenes A világ tegnapig AWZ, Download e-könyvet A világ tegnapig iPad , ingyenes A világ tegnapig DJVU, Download A világ tegnapig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ tegnapig DVD, olvas A világ tegnapig TXT, Book A világ tegnapig letöltések DJVU, A világ tegnapig letöltések könyvet ingyenes, A világ tegnapig letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ tegnapig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ tegnapig pdf ingyenes, A világ tegnapig letöltések könyvet epub ingyenes, A világ tegnapig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply