A világ népessége


Kötetünk tájékoztatást nyújt a népességrobbanás okairól,
valamint az ENSZ és a nemzetközi kutatóintézetek a 21. századra adott népesség-előrejelzéseiről. Központi témája a
Föld eltartóképessége, a népességnövekedés drámai felgyorsulása a fejlődő országokban, melyek előreláthatólag
a világ népességének 90 százalékát fogják adni a 21. században,
valamint az ipari országokban tapasztalható népesség-
csökkenés, annak minden gazdasági, társadalmi és politikai kihatásával együtt. Mindezeken kívül a könyv betekintést nyújt a világnépesség alakulásának történetébe és a demográfiai elméletekbe is.

Herwig Birg demográfus professzor, a Bielefeldi Egyetem Népességkutató és Társadalompolitikai Intézetének nyugalmazott vezetője. Nevéhez számos iránymutató publikáció fűződik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ népessége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ népessége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  156
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9799631354620
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2100783 / 1014459
  Series:


  TAGS:
  Online A világ népessége ebook, könyvet A világ népessége FB2, Download A világ népessége PDF , Download A világ népessége MOBI, Online A világ népessége könyvet, ingyenes letöltések A világ népessége IPhone, Online könyvet A világ népessége PDF, ingyenes A világ népessége DJVU, ingyenes letöltések A világ népessége TXT, letöltések A világ népessége RTF, Online A világ népessége FB2 , e-könyvet A világ népessége letöltések TXT, ingyenes A világ népessége letöltések könyvet, e-könyvet A világ népessége download MOBI, letöltések A világ népessége IPad, olvas A világ népessége MOBI, olvas A világ népessége DOC, ingyenes A világ népessége AWZ, Download e-könyvet A világ népessége iPad , ingyenes A világ népessége DJVU, Download A világ népessége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ népessége DVD, olvas A világ népessége TXT, Book A világ népessége letöltések DJVU, A világ népessége letöltések könyvet ingyenes, A világ népessége letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ népessége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ népessége pdf ingyenes, A világ népessége letöltések könyvet epub ingyenes, A világ népessége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply