A világ legszebb szállodái 3.


A világ legszebb szállodáit bemutató sorozat harmadik kötete lenyűgöző képzeletbeli utazásra invitálja Önöket. Megpihenhetnek Poszeidon tenger alatti birodalmában, megismerhetik Jamaika túlfűtött hangulatú hoteljét, ahol a legdivatosabb viselet a pőreség, de láthatják Karlovy Vary híres szállodáját is, ahol James Bond egykori szobája várja a turistákat. 
Olvashatnak börtönből átalakított luxushotelről, a hobbitok szállójáról, Kuvait csodatornyáról. Létezik olyan hotel, amelyet repülőgépből alakítottak ki, és olyan is, amelyet sínautóból. A vállalkozó kedvűek aludhatnak koporsóban, oroszlánketrecben vagy gumiszobában. Láthatnak izgalmas fotókat a csupa tükör, hófehér, az első emberpárról elnevezett török luxusszállóról, Jeruzsálem büszkeségéről, a King David hotelről, Velence kincséről, a Danieliről.
A sztárok, az uralkodók, az államelnökök kedvenc palotáin kívül megismerhetnek olyan hoteleket, amelyekhez történelmi események köthetők, ahonnan csatákat irányítottak, ahol békét kötöttek. A könyv elkalauzolja Önt a mesés Udaivilasba, egy indiai maharadzsa egykori palotájába, Szentpétervár híres hoteljébe, Hongkong központjába, bemutatja a sienai Grandhotel elképesztő szépségű szalonját, a barbadosi és a caouani egzotikus villákat, a Maldív-szigeteki Hilton víz alatti éttermét. Megtudhatják a budapesti New York hotel kávézójának történetét, és megismerhetik a fantázia szállodáját, a Hotel Bűvös Kockát. Kellemes utazást!A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ legszebb szállodái 3. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ legszebb szállodái 3. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1280 gr
  ISBN:
  9789638747303
  Language:
  HUNGARIAN – ENGLISH
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2109561 / 1017327
  Format:


  TAGS:
  Online A világ legszebb szállodái 3. ebook, könyvet A világ legszebb szállodái 3. FB2, Download A világ legszebb szállodái 3. PDF , Download A világ legszebb szállodái 3. MOBI, Online A világ legszebb szállodái 3. könyvet, ingyenes letöltések A világ legszebb szállodái 3. IPhone, Online könyvet A világ legszebb szállodái 3. PDF, ingyenes A világ legszebb szállodái 3. DJVU, ingyenes letöltések A világ legszebb szállodái 3. TXT, letöltések A világ legszebb szállodái 3. RTF, Online A világ legszebb szállodái 3. FB2 , e-könyvet A világ legszebb szállodái 3. letöltések TXT, ingyenes A világ legszebb szállodái 3. letöltések könyvet, e-könyvet A világ legszebb szállodái 3. download MOBI, letöltések A világ legszebb szállodái 3. IPad, olvas A világ legszebb szállodái 3. MOBI, olvas A világ legszebb szállodái 3. DOC, ingyenes A világ legszebb szállodái 3. AWZ, Download e-könyvet A világ legszebb szállodái 3. iPad , ingyenes A világ legszebb szállodái 3. DJVU, Download A világ legszebb szállodái 3. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ legszebb szállodái 3. DVD, olvas A világ legszebb szállodái 3. TXT, Book A világ legszebb szállodái 3. letöltések DJVU, A világ legszebb szállodái 3. letöltések könyvet ingyenes, A világ legszebb szállodái 3. letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ legszebb szállodái 3. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ legszebb szállodái 3. pdf ingyenes, A világ legszebb szállodái 3. letöltések könyvet epub ingyenes, A világ legszebb szállodái 3. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply