A világ híres harckocsijai

Roger Ford - A világ híres harckocsijai

Miért tudott a német Tiger harckocsi minden akkoriban rendszeresített szövetséges harckocsit kilőni? Milyen lövedékeket alkalmaznak a modern Leclerc típusú francia harckocsiban? Miért képvisel csúcsszínvonalat az amerikai Abrams harckocsi? Jelen műben választ találunk ezekre a kérdésekre, emellett minden olyan harckocsit bemutat, melyek 1916-tól, az I. világháború nyugati frontjától az 1991-es Öböl- háborúig, mikor is az iraki harckocsikat mintegy 100 óra leforgása alatt megsemmisítették, megjelentek a harctereken.

A világ híres harckocsijai című kötet ismerteti minden típus, például a T-34-es, a Pz-IV- es, az M60-as, a Leopard és a Challenger kifejlesztésének történetét, valamint a harci alkalmazásukat. Az egymással vetélkedő gyártók és országok egyes típusai is összehasonlításra kerülnek. A részletes szöveg mellett a könyvben 80 illusztráció, több metszetrajz, valamint 80 fekete- fehér fénykép mutatja be a harckocsik történetét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ híres harckocsijai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ híres harckocsijai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  960 gr
  ISBN:
  9789639329720
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2117518 / 1019608
  Series:


  TAGS:
  Online A világ híres harckocsijai ebook, könyvet A világ híres harckocsijai FB2, Download A világ híres harckocsijai PDF , Download A világ híres harckocsijai MOBI, Online A világ híres harckocsijai könyvet, ingyenes letöltések A világ híres harckocsijai IPhone, Online könyvet A világ híres harckocsijai PDF, ingyenes A világ híres harckocsijai DJVU, ingyenes letöltések A világ híres harckocsijai TXT, letöltések A világ híres harckocsijai RTF, Online A világ híres harckocsijai FB2 , e-könyvet A világ híres harckocsijai letöltések TXT, ingyenes A világ híres harckocsijai letöltések könyvet, e-könyvet A világ híres harckocsijai download MOBI, letöltések A világ híres harckocsijai IPad, olvas A világ híres harckocsijai MOBI, olvas A világ híres harckocsijai DOC, ingyenes A világ híres harckocsijai AWZ, Download e-könyvet A világ híres harckocsijai iPad , ingyenes A világ híres harckocsijai DJVU, Download A világ híres harckocsijai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ híres harckocsijai DVD, olvas A világ híres harckocsijai TXT, Book A világ híres harckocsijai letöltések DJVU, A világ híres harckocsijai letöltések könyvet ingyenes, A világ híres harckocsijai letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ híres harckocsijai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ híres harckocsijai pdf ingyenes, A világ híres harckocsijai letöltések könyvet epub ingyenes, A világ híres harckocsijai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply