A világ építészeti remekművei


Az építészet az egyetlen művészeti ág, amellyel mindenki közvetlen kapcsolatba kerül, és amelyről mindenkinek van véleménye.
E könyv azzal a céllal készült, hogy felkeltse az olvasó érdeklődését a részben már ismert építészeti emlékek iránt, és megmutassa azokat, amelyek még nem közismertek. Továbbá a turistákat is arra szeretné biztatni, hogy keressék fel ezeket a csodálatos épületeket, hiszen bármilyen kiváló minőségűek is a fotók, valójában épphogy csak ízelítőt adhatnak az eredetiről. Elsősorban olyan épületeket választottunk ki, amelyek viszonylagos épségben maradtak fenn, jóllehet esetenként nem a legjobb állapotban vannak.
Mivel ez a könyv az átlagolvasóhoz szól, a lehetőségekhez mérten igyekeztünk kevés szakszót és -kifejezést használni. Nem az építészet történetét kívántuk megírni, sem pedig eldönteni, mi jó és mi nem. Inkább egyfajta képekkel illusztrált építészeti útmutató elkészítését tűztük ki célul, amelybe az általunk legszebbnek vagy legérdekesebbnek tartott épületek kerültek bele. Igyekeztünk a világ minden tájáról példákat hozni az ókortól egészen napjainkig, így nem csupán a nyugatinak nevezett civilizáció remekműveit ismertetjük meg az olvasóval. Olyan kultúrákból is merítettünk, amelyekben a művészet és a kézművesség közötti határvonal kevésbé éles.
Természetesen a világ építészeti csodáinak csak egy kis hányada fért bele könyvünkbe. Ezek többsége nyugat-európai. Választásunk nemcsak azért esett rájuk, mert az olvasó is jobban ismeri őket, hanem azért is, mert a különböző építészeti stílusok ezeken az épületeken figyelhetők meg a legjobban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A világ építészeti remekművei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A világ építészeti remekművei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  2200 gr
  ISBN:
  9789630957779
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2200592 / 1054740
  Translator:


  TAGS:
  Online A világ építészeti remekművei ebook, könyvet A világ építészeti remekművei FB2, Download A világ építészeti remekművei PDF , Download A világ építészeti remekművei MOBI, Online A világ építészeti remekművei könyvet, ingyenes letöltések A világ építészeti remekművei IPhone, Online könyvet A világ építészeti remekművei PDF, ingyenes A világ építészeti remekművei DJVU, ingyenes letöltések A világ építészeti remekművei TXT, letöltések A világ építészeti remekművei RTF, Online A világ építészeti remekművei FB2 , e-könyvet A világ építészeti remekművei letöltések TXT, ingyenes A világ építészeti remekművei letöltések könyvet, e-könyvet A világ építészeti remekművei download MOBI, letöltések A világ építészeti remekművei IPad, olvas A világ építészeti remekművei MOBI, olvas A világ építészeti remekművei DOC, ingyenes A világ építészeti remekművei AWZ, Download e-könyvet A világ építészeti remekművei iPad , ingyenes A világ építészeti remekművei DJVU, Download A világ építészeti remekművei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A világ építészeti remekművei DVD, olvas A világ építészeti remekművei TXT, Book A világ építészeti remekművei letöltések DJVU, A világ építészeti remekművei letöltések könyvet ingyenes, A világ építészeti remekművei letöltések könyvet pdf ingyenes, A világ építészeti remekművei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A világ építészeti remekművei pdf ingyenes, A világ építészeti remekművei letöltések könyvet epub ingyenes, A világ építészeti remekművei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply