A vikingek


A hiedelmekkel ellentétben a vikingek nem egy egységes nemzet tagjai voltak, nem volt saját országuk, és még csak azt sem lehet róluk elmondani, hogy külsejükben olyan egyértelműen eltértek volna a környező népektől, mint például az amerikai indiánok a fehérektől.
A vikingek egyszerűen a mai skandinávok ősei voltak, akik Kr.u. 800 és 1100 között Dánia, Svédország és Norvégia tengerparti vidékein éltek. A viking szó a régi skandináv nyelvből származik, és jelentheti azt, hogy tengeri harcos, de azt is, hogy „öbölbéli”, mivel a szó gyökere – a „vik” – öblöt jelent. Skandináviában azokat a fegyverbíró férfiakat nevezték vikingeknek, akik elhagyták hazájukat, hogy hajóikon a kaland, a dicsőség és a zsákmány reményében messzi földre eljussanak. A vikingek a portya után többnyire visszatértek szülőföldjükre. Áldozataik, ellenfeleik és kereskedőpartnereik különféle néven emlegették ezeket a vad, északi hajósokat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vikingek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vikingek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789639182127
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1999
  Commodity code:
  2161389 / 1036534
  Series:


  TAGS:
  Online A vikingek ebook, könyvet A vikingek FB2, Download A vikingek PDF , Download A vikingek MOBI, Online A vikingek könyvet, ingyenes letöltések A vikingek IPhone, Online könyvet A vikingek PDF, ingyenes A vikingek DJVU, ingyenes letöltések A vikingek TXT, letöltések A vikingek RTF, Online A vikingek FB2 , e-könyvet A vikingek letöltések TXT, ingyenes A vikingek letöltések könyvet, e-könyvet A vikingek download MOBI, letöltések A vikingek IPad, olvas A vikingek MOBI, olvas A vikingek DOC, ingyenes A vikingek AWZ, Download e-könyvet A vikingek iPad , ingyenes A vikingek DJVU, Download A vikingek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vikingek DVD, olvas A vikingek TXT, Book A vikingek letöltések DJVU, A vikingek letöltések könyvet ingyenes, A vikingek letöltések könyvet pdf ingyenes, A vikingek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vikingek pdf ingyenes, A vikingek letöltések könyvet epub ingyenes, A vikingek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply