A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra

Claes Andréasson - Steve Strid - A viking marketing - Sikeres biznisz skandináv módra

1200 évvel ezelőtt a vikingek az ellenségeik koponyáját használták ivókupának. Ma lapra szerelt bútorokat értékesítenek, de a győztes stratégiájuk nem változott! A IX. században a vikingek egy fosztogatásra, rablásra és bódító hatású gombákra épülő civilizációt alkottak, és ők adták nekünk – többek között – a Nobel-díjat, az IKEA-t, a Volvót, az Ericssont, a Legót és az Absolut Vodkát. Svédország, Dánia, Norvégia és Izland összlakossága nem éri el a 20 milliót, vagyis a modern vikingek a Föld népességének mindössze 0,3 %-át teszik ki. Hihetetlen, de ennek ellenére ők bonyolítják a világ összes exporttevékenységének 3 %-át! Igen, a skandináv termékek első osztályúak, de mégis a márkaneveik hódították meg a világot. Az erőszak korának vége, de a vikingeknek még mindig megvan az a zseniális és némileg különc hozzáállása, amellyel nevet tudnak szerezni a cégeiknek, a termékeiknek és az ügyeiknek. A Viking marketing elmeséli, miért nem működik a reklám, és hogy ez miért jó, miért értelmetlen a versengés, továbbá hogy a büntetés-jutalmazás rendszere miért primitív eszköz a motiválásra, és hogy miért is nem a pénz a világ mozgatórugója, valamint hogy az ügyvédeknek miért az utolsó hajóban a helyük… Bemutatjuk a Viking rendszert – lehántjuk róla az őrületet. A módszerek között van új, van régi, de mind működik. A vikingek visszatértek, és ezúttal nem viccelnek, mert üzletről van szó!A Könyv Magyarul!


Letöltések A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  124
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  226 gr
  ISBN:
  9789638899699
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221998 / 1077903
  Series:


  TAGS:
  Online A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra ebook, könyvet A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra FB2, Download A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra PDF , Download A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra MOBI, Online A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra könyvet, ingyenes letöltések A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra IPhone, Online könyvet A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra PDF, ingyenes A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra DJVU, ingyenes letöltések A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra TXT, letöltések A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra RTF, Online A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra FB2 , e-könyvet A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra letöltések TXT, ingyenes A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra letöltések könyvet, e-könyvet A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra download MOBI, letöltések A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra IPad, olvas A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra MOBI, olvas A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra DOC, ingyenes A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra AWZ, Download e-könyvet A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra iPad , ingyenes A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra DJVU, Download A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra DVD, olvas A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra TXT, Book A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra letöltések DJVU, A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra letöltések könyvet ingyenes, A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra letöltések könyvet pdf ingyenes, A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra pdf ingyenes, A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra letöltések könyvet epub ingyenes, A viking marketing – Sikeres biznisz skandináv módra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply