A vihar ereje

Elleston Trevor - A vihar ereje

Az Atlantic Whipper nevű angol hajó gabonát szállít Dél-Amerikából Angliába. Az angol partok közelében – ahol már annyi tengeri katasztrófa történt – viharba kerül. A vihar következtében megdől a hajó egyensúlya és a rakomány ide-oda hintázik a hajótérben. Itt már hiába minden emberi erőfeszítés, munka és hősiesség; a vihar az úr és a hajó elsüllyed. Az olvasó bizonyára ifjúsági könyv-élményeire gondol, romantikus tragédiákra, de csalódik. Trevor kimért tárgyilagossággal, pontosan úgy, ahogy ez a valóságban is történik, írja le a hajó pusztulását, az elemeknek és embereknek egy hetes küzdelmét. A könyvnek az a legnagyobb érdekessége, hogy hőse maga a tengeri vihar, mégpedig egy tudományos tárgyilagossággal megfigyelt és pontos realizmussal ábrázolt vihar. De talán még ennél is érdekesebbek az emberi sorsok, a hajó utasai és személyzete; egy távirász és egy orvos életén keresztül bepillanthatunk az angol társadalmi életbe is – ezt az életet az író az angolokra jellemző maliciózus társadalomkritikával ábrázolja. A könyvhöz Paczolay Lajos tengerészkapitány írt utószót, melynek az az érdekessége, hogy a magyar tengerész leírja az Atlanti-óceánnak ugyanazon a pontján, ugyanolyan átélt tengeri kalandját.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vihar ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vihar ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 18.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  293
  Cover:
  SOFT BOARD
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1958
  Commodity code:
  6139053 / 5138645  TAGS:
  Online A vihar ereje ebook, könyvet A vihar ereje FB2, Download A vihar ereje PDF , Download A vihar ereje MOBI, Online A vihar ereje könyvet, ingyenes letöltések A vihar ereje IPhone, Online könyvet A vihar ereje PDF, ingyenes A vihar ereje DJVU, ingyenes letöltések A vihar ereje TXT, letöltések A vihar ereje RTF, Online A vihar ereje FB2 , e-könyvet A vihar ereje letöltések TXT, ingyenes A vihar ereje letöltések könyvet, e-könyvet A vihar ereje download MOBI, letöltések A vihar ereje IPad, olvas A vihar ereje MOBI, olvas A vihar ereje DOC, ingyenes A vihar ereje AWZ, Download e-könyvet A vihar ereje iPad , ingyenes A vihar ereje DJVU, Download A vihar ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vihar ereje DVD, olvas A vihar ereje TXT, Book A vihar ereje letöltések DJVU, A vihar ereje letöltések könyvet ingyenes, A vihar ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A vihar ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vihar ereje pdf ingyenes, A vihar ereje letöltések könyvet epub ingyenes, A vihar ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply