A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig

Joseph Pozsgai - A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig

Az amerikai történelem utolsó száz évének közelebbi szemlélete azt mutatja, hogy "Vietnam" és "Irak" nem egyszeri történés, hanem azt a mintát fedi fel, amelyből következik, hogy a nyugati világ vezető hatalma egyre nehezebben képes érvényesíteni politikai akaratát. Az első világháború óta az Egyesült Államok végig abban a helyzetben volt, hogy katonailag minden háborút megnyerjen, de szinte minden esetben kudarcot vallott, amikor arról volt szó, hogy a hadszíntéren szerzett sikereket politikailag értékesítse.
Az amerikai vezetési hiányosságok George W. Bush elnök terrorizmusellenes háborújában is súlyos következményekkel járó módon mutatkoztak meg. Nem teljesült Bush elnök várakozása, hogy az általánosan gyűlölt Szaddam bukása után az irakiak majd lelkesedésben törnek ki, és rögtön bevezetik az amerikai exportcikket, a "demokráciát". Ellenkezőleg, felszínre törtek a síiták, a szunniták és a kurdok közötti régi ellentétek, s az országot importált terrorhullám (al-Kaida) öntötte el. Washingtonnak valószínűleg bele kell törődnie abba, hogy az iraki háborút nem lehet megnyerni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  316
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789636622237
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2203790 / 1059015
  Fordító:


  TAGS:
  Online A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig ebook, könyvet A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig FB2, Download A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig PDF , Download A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig MOBI, Online A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig könyvet, ingyenes letöltések A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig IPhone, Online könyvet A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig PDF, ingyenes A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig DJVU, ingyenes letöltések A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig TXT, letöltések A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig RTF, Online A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig FB2 , e-könyvet A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig letöltések TXT, ingyenes A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig letöltések könyvet, e-könyvet A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig download MOBI, letöltések A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig IPad, olvas A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig MOBI, olvas A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig DOC, ingyenes A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig AWZ, Download e-könyvet A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig iPad , ingyenes A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig DJVU, Download A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig DVD, olvas A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig TXT, Book A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig letöltések DJVU, A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig letöltések könyvet ingyenes, A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig letöltések könyvet pdf ingyenes, A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig pdf ingyenes, A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig letöltések könyvet epub ingyenes, A vietnámi háborútól az iraki katasztrófáig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply