A végzetem


Mi történik, ha az ember nyomában van a Halál? Persze, hogy beleszeret.
Pagan Moore nem csapja be a Halált, hanem beleszeret.
A tizenhét éves Pagan egész életében szellemeket látott. Tudja, hogy azok az idegenek, a falon át közlekednek, mások számára láthatatlanok. Ezért úgy éli a mindennapjait, hogy nem vesz tudomást a bolyongó lelkekről. Ha nem adja a tudtukra, hogy látja őket, akkor eltűnnek. Ez csak addig működik, míg ki nem száll az autójából a tanév első napján, és meg nem pillant egy hihetetlenül szexis fickót a piknikes asztalnál álldogálni, aki őt bámulja szórakozott vigyorral az arcán. Az egyetlen probléma csupán az, hogy tudja: a srác halott. Nemcsak, hogy nem akar eltűnni, amikor úgy tesz, mintha nem látná, de olyan dolgot csinál, amit a többiek sohasem. Megszólítja. Pagant teljesen elbűvöli a szellem. Amit még nem tud, hogy elérkezett az idő, hogy meghaljon, és az az átkozottul helyes szellem, akibe beleszeretett, az nem csupán egy szellem.
Ő a Halál és készül megszegni a törvényt miatta.A Könyv Magyarul!


Letöltések A végzetem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A végzetem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  308 gr
  ISBN:
  9789632616148
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605763 / 1145770
  Series:


  TAGS:
  Online A végzetem ebook, könyvet A végzetem FB2, Download A végzetem PDF , Download A végzetem MOBI, Online A végzetem könyvet, ingyenes letöltések A végzetem IPhone, Online könyvet A végzetem PDF, ingyenes A végzetem DJVU, ingyenes letöltések A végzetem TXT, letöltések A végzetem RTF, Online A végzetem FB2 , e-könyvet A végzetem letöltések TXT, ingyenes A végzetem letöltések könyvet, e-könyvet A végzetem download MOBI, letöltések A végzetem IPad, olvas A végzetem MOBI, olvas A végzetem DOC, ingyenes A végzetem AWZ, Download e-könyvet A végzetem iPad , ingyenes A végzetem DJVU, Download A végzetem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A végzetem DVD, olvas A végzetem TXT, Book A végzetem letöltések DJVU, A végzetem letöltések könyvet ingyenes, A végzetem letöltések könyvet pdf ingyenes, A végzetem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A végzetem pdf ingyenes, A végzetem letöltések könyvet epub ingyenes, A végzetem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply