A végzet szentélye


Miután szakít mesterével, és kiirtja a hajó teljes legénységét, Larten úgy dönt, nem tér vissza a vámpírok közé. Félig vakon bolyong egy dermesztően fagyos tájon, ingébe rejtve értékes zsákmányát: egy csecsemőt. A végzet azonban mindkettejüknek mást rendel, mint a korai halál…

A 20. század legelején járunk, Larten Párizsba menekül, ahol az emberek között nyugalmat talál. Sajátjaként neveli a számára idegen csecsemőt. Egy napon Larten békés életébe betoppan a múlt – egy felismerhetetlenségig elhízott vámpír barát képében, s ezzel az árnyak újra nagyra nőnek…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A végzet szentélye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A végzet szentélye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789631197884
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2583446 / 1141643
  Translator:


  TAGS:
  Online A végzet szentélye ebook, könyvet A végzet szentélye FB2, Download A végzet szentélye PDF , Download A végzet szentélye MOBI, Online A végzet szentélye könyvet, ingyenes letöltések A végzet szentélye IPhone, Online könyvet A végzet szentélye PDF, ingyenes A végzet szentélye DJVU, ingyenes letöltések A végzet szentélye TXT, letöltések A végzet szentélye RTF, Online A végzet szentélye FB2 , e-könyvet A végzet szentélye letöltések TXT, ingyenes A végzet szentélye letöltések könyvet, e-könyvet A végzet szentélye download MOBI, letöltések A végzet szentélye IPad, olvas A végzet szentélye MOBI, olvas A végzet szentélye DOC, ingyenes A végzet szentélye AWZ, Download e-könyvet A végzet szentélye iPad , ingyenes A végzet szentélye DJVU, Download A végzet szentélye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A végzet szentélye DVD, olvas A végzet szentélye TXT, Book A végzet szentélye letöltések DJVU, A végzet szentélye letöltések könyvet ingyenes, A végzet szentélye letöltések könyvet pdf ingyenes, A végzet szentélye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A végzet szentélye pdf ingyenes, A végzet szentélye letöltések könyvet epub ingyenes, A végzet szentélye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply