A végzet hajója


Tintaglia sárkány kiszabadult mágusfa koporsójából. Magasan szárnyal a Záporfolyam fölött, miközben odalent biztos halál, fulladás vár Reynre és Seldenre. Málta és a szatrapa egy gyorsan széthulló, parányi csónakban próbál meg szembeszállni a savas vizű folyó könyörtelen hullámaival.

Althea és Brashen végre újra együtt kelt útra. A Paragon élőhajó fedélzetén vakmerően bevitorláznak a kalózok vizeire, hogy megmentsék a Vestrit család élőhajóját. Viviánát a kalózok királya, Kennit rabolta el. Paragon szedett-vetett legénysége azonban lázadásra készül, és zendülő gondolatok bukkannak fel az őrült hajó elméjében is. Közben pedig Viviána körül valósággal hemzsegnek a tenger vizében a félelmetes kígyók. Tántoríthatatlanul követik a végzetes irányba vitorlázó élőhajót.

Még az Orgyilkos sorozat könyveinél is izgalmasabb. Nem is gondoltam volna, hogy ez lehetséges
George R. R. Martin, a Trónok harca szerzője.

Hobb lenyűgöző mesemondó
Guardian
A Könyv Magyarul!


Letöltések A végzet hajója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A végzet hajója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  640
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9786155314957
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2484301 / 1103950
  Series:


  TAGS:
  Online A végzet hajója ebook, könyvet A végzet hajója FB2, Download A végzet hajója PDF , Download A végzet hajója MOBI, Online A végzet hajója könyvet, ingyenes letöltések A végzet hajója IPhone, Online könyvet A végzet hajója PDF, ingyenes A végzet hajója DJVU, ingyenes letöltések A végzet hajója TXT, letöltések A végzet hajója RTF, Online A végzet hajója FB2 , e-könyvet A végzet hajója letöltések TXT, ingyenes A végzet hajója letöltések könyvet, e-könyvet A végzet hajója download MOBI, letöltések A végzet hajója IPad, olvas A végzet hajója MOBI, olvas A végzet hajója DOC, ingyenes A végzet hajója AWZ, Download e-könyvet A végzet hajója iPad , ingyenes A végzet hajója DJVU, Download A végzet hajója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A végzet hajója DVD, olvas A végzet hajója TXT, Book A végzet hajója letöltések DJVU, A végzet hajója letöltések könyvet ingyenes, A végzet hajója letöltések könyvet pdf ingyenes, A végzet hajója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A végzet hajója pdf ingyenes, A végzet hajója letöltések könyvet epub ingyenes, A végzet hajója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply