A végtelen üzenetei

Dr. Hoffmann Gergely - A végtelen üzenetei

Mit hoz a holnap?
Mitől lesz jobb a párkapcsolatom?
Hogyan lehetek boldogabb a munkámban?

A Végtelen üzenetei játékos formában, ám határozott szavakkal segítenek hozzá életed fontos kérdéseinek megválaszolásához. A 48 színes kártya a képekkel és a könyv közel 300 gyakorlati tanácsával együtt az intuíciót erősítve emelnek a hétköznapi megértés szintje fölé.
A könyvben mindemellett érdekes és elgondolkodtató történeteket is olvashatsz két ellentétes személyiségű fiatal szerelméről és sorsáról, vagy éppen a vízcsepp félelmekkel teli, kalandos életéről. Megtudhatod, mi az én fájdalmának oka, miért jár Isten színházba, sőt földi halandó létedre bepillantást nyerhetsz a Mennyei Parlament működésébe is.

A könyv megvásárlásával közhasznú gyermekprogramokat is támogatsz!
A Könyv Magyarul!


Letöltések A végtelen üzenetei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A végtelen üzenetei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  108
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  600 gr
  ISBN:
  9789630877237
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2431161 / 1094224  TAGS:
  Online A végtelen üzenetei ebook, könyvet A végtelen üzenetei FB2, Download A végtelen üzenetei PDF , Download A végtelen üzenetei MOBI, Online A végtelen üzenetei könyvet, ingyenes letöltések A végtelen üzenetei IPhone, Online könyvet A végtelen üzenetei PDF, ingyenes A végtelen üzenetei DJVU, ingyenes letöltések A végtelen üzenetei TXT, letöltések A végtelen üzenetei RTF, Online A végtelen üzenetei FB2 , e-könyvet A végtelen üzenetei letöltések TXT, ingyenes A végtelen üzenetei letöltések könyvet, e-könyvet A végtelen üzenetei download MOBI, letöltések A végtelen üzenetei IPad, olvas A végtelen üzenetei MOBI, olvas A végtelen üzenetei DOC, ingyenes A végtelen üzenetei AWZ, Download e-könyvet A végtelen üzenetei iPad , ingyenes A végtelen üzenetei DJVU, Download A végtelen üzenetei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A végtelen üzenetei DVD, olvas A végtelen üzenetei TXT, Book A végtelen üzenetei letöltések DJVU, A végtelen üzenetei letöltések könyvet ingyenes, A végtelen üzenetei letöltések könyvet pdf ingyenes, A végtelen üzenetei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A végtelen üzenetei pdf ingyenes, A végtelen üzenetei letöltések könyvet epub ingyenes, A végtelen üzenetei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply