A végtelen felé

Hajós József - A végtelen felé

Az emberi ész nagyszerű alkotásai, a hódító kultúra és a divat térfoglalásai kápráztatóvá varázsolják a világot, melyben lüktet az élet, érvényesülni akar minden, ami létezik. Mi jól érezzük magunkat ebben a mozgalmas világban; örvendünk, hogy a fejlődés emberei, a pezsdülő, nyugtalan új idők gyermekei vagyunk. Megbecsüljük és szeretjük a való kultúrértékeket akár a szellemtudományok terén, akár a természetkutatásban, akár a technika nagy alkotásaiban nyilvánulnak. Sajnálattal látjuk a sok felületességet, a rúzsos ajkat és lakkozott koporsót; a jazz-band hangzavarát is halljuk, az esztetikátlan szépségversenyekről is tudunk, de mindez olyan nekünk, mint a skarabeusbogár, mely Pallas Athene fejére szállott : nem maradhat soká a márványhomlokon. Sok árnyfoltja mellett is imponál nekünk a jelenkor rádióhullámos világa, melyben rohan, robog a gyorsvonat, villamos, az autó; dübörögnek a gépek.A Könyv Magyarul!


Letöltések A végtelen felé ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A végtelen felé ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15.5 x 22 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  350
  Cover:
  SEMI-LINEN
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1930 around
  Commodity code:
  6141466 / 5141058  TAGS:
  Online A végtelen felé ebook, könyvet A végtelen felé FB2, Download A végtelen felé PDF , Download A végtelen felé MOBI, Online A végtelen felé könyvet, ingyenes letöltések A végtelen felé IPhone, Online könyvet A végtelen felé PDF, ingyenes A végtelen felé DJVU, ingyenes letöltések A végtelen felé TXT, letöltések A végtelen felé RTF, Online A végtelen felé FB2 , e-könyvet A végtelen felé letöltések TXT, ingyenes A végtelen felé letöltések könyvet, e-könyvet A végtelen felé download MOBI, letöltések A végtelen felé IPad, olvas A végtelen felé MOBI, olvas A végtelen felé DOC, ingyenes A végtelen felé AWZ, Download e-könyvet A végtelen felé iPad , ingyenes A végtelen felé DJVU, Download A végtelen felé e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A végtelen felé DVD, olvas A végtelen felé TXT, Book A végtelen felé letöltések DJVU, A végtelen felé letöltések könyvet ingyenes, A végtelen felé letöltések könyvet pdf ingyenes, A végtelen felé pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A végtelen felé pdf ingyenes, A végtelen felé letöltések könyvet epub ingyenes, A végtelen felé ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply