A végtelen ég hősei

Adam Makos - A végtelen ég hősei

Egy felejthetetlen történet az Egyesült Államok haditengerészetének leghíresebb repülős duójáról, Tom Hudner hadnagyról és Jesse Brown zászlósról, és azokról a tengerészgyalogosokról, akikért a két pilóta harcolt. Jesse afroamerikai, egy földműves fia Mississippi államból; ő volt az első színes bőrű pilóta, aki repülőgép-hordozón szolgált. Tom
fehérbőrű New England-i fiatalember, aki countryklubokba járt, és a harvardi tanulmányait mondta le azért, hogy vadászrepülőt vezessen hazája hadseregében. A pilóták veszélyes munkát vállaltak: repülőgép-hordozó anyahajó fedélzetén kell landolniuk, és a
szárazföldi harcosok fedezését kell biztosítaniuk. A Földközi-tengernél állomásozó Tom és Jesse gyakorlatoznak, élik a békeidős katonák mindennapjait. A Rivierán szórakoznak, milliomosokkal partiznak, és összebarátkoznak az akkor kezdő hollywoodi színésznővel, Elizabeth Taylorral. Aztán jön egy háború a távoli Koreában, amire senki nem számított. A harcok kiterjednek, a tengerészgyalogosokat pedig beszorítják a Chosin-víztározóhoz, Tom és Jesse folyamatosan repülnek, és egyik támadást a másik után hajtják végre, hogy megmenthessék társaikat. Amikor egyiküket az ellenséges vonalak mögött találat éri, és bennragad az égő gépben, a másik hirtelen elképzelhetetlen választás előtt áll: nézze végig, hogy barátja meghal, vagy kísérelje meg végrehajtani a történelem egyik legvakmerőbb egyszemélyes mentőakcióját? Mit tesz meg az ember, hogy megmentse bajtársát?

,,Történet két emberről, akik túllépnek
előítéleteiken, hogy elérhessék álmukat;
akiket nagyon eltérő hátterük ellenére
szoros barátság köt össze, és az életüket
kockáztatják a szabadságért."
Kirkus Reviews

,,Nagy beleérzéssel elmesélt és gondos
kutatói munkával megírt történet a faji
megosztottságon átnyúló barátságról.
Bár a koreai háború egy hírhedten hideg
csatájáról szól, a regény megmelengeti az
olvasó szívét."
Goodreads

,,Szinte a pilótafülkéből figyelhetjük az
eseményeket. Egy szívbemarkoló történet
bátorságról, önzetlenségről.
Publishers Weekly

,,Azok, akik olvasták a Rendíthetetlent,
feledhetetlen történetet vehetnek kézbe
Amerika ,,elfeledett háborújáról", a
Koreában bevetett katonák bátorságáról,
a New York Times-bestseller Felettünk a
csillagos ég szerzőjétől."
Amazon

,,Ez a könyv az olvasót magasra repíti és
mélyre viszi: a lövészárkokba a repülősök
és tengerészgyalogosok mellé, akik az
észak-koreaiak invázióját próbálják
feltartóztatni."
Barnes and Noble
A Könyv Magyarul!


Letöltések A végtelen ég hősei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A végtelen ég hősei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  544
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789632617008
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2640477 / 1150129
  Series:


  TAGS:
  Online A végtelen ég hősei ebook, könyvet A végtelen ég hősei FB2, Download A végtelen ég hősei PDF , Download A végtelen ég hősei MOBI, Online A végtelen ég hősei könyvet, ingyenes letöltések A végtelen ég hősei IPhone, Online könyvet A végtelen ég hősei PDF, ingyenes A végtelen ég hősei DJVU, ingyenes letöltések A végtelen ég hősei TXT, letöltések A végtelen ég hősei RTF, Online A végtelen ég hősei FB2 , e-könyvet A végtelen ég hősei letöltések TXT, ingyenes A végtelen ég hősei letöltések könyvet, e-könyvet A végtelen ég hősei download MOBI, letöltések A végtelen ég hősei IPad, olvas A végtelen ég hősei MOBI, olvas A végtelen ég hősei DOC, ingyenes A végtelen ég hősei AWZ, Download e-könyvet A végtelen ég hősei iPad , ingyenes A végtelen ég hősei DJVU, Download A végtelen ég hősei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A végtelen ég hősei DVD, olvas A végtelen ég hősei TXT, Book A végtelen ég hősei letöltések DJVU, A végtelen ég hősei letöltések könyvet ingyenes, A végtelen ég hősei letöltések könyvet pdf ingyenes, A végtelen ég hősei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A végtelen ég hősei pdf ingyenes, A végtelen ég hősei letöltések könyvet epub ingyenes, A végtelen ég hősei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply